Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 107, subtitrat în limba română VIDEO. Un nou bărbat își face apariția în viața frumoasei Zuleyha: „Dețin 25% din acțiunile companiei”

,
ma numesc Zuleyha episodul 107

Pe 12 mai 2022, la Kanal D este difuzat episodul 107 al serialului „Mă numesc Zuleyha”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul 107 al serialului „Mă numesc Zuleyha” începe la Kanal D joi, de la ora 20:00. Urmărește-l și online, subtitrat în limba română, pe kanald.ro.


In articol:

Fiecare zi din viața frumoasei Zuleyha vine la pachet cu noi încercări, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Cum va reacționa Zuleyha în momentul în care va afla cine deține acțiuni în cadrul firmei Yaman?

Zuleyha, pusă din nou într-o situație dificilă. Ce se va întâmpla în episodul 107 al serialului „Mă numesc Zuleyha”? 

Apariția unui personaj misterios îi va da viața peste cap frumoasei Zuleyha. Pe lângă problemele din viața personală, acum, Zuleyha trebuie să facă față unor noi provocări și din punct de vedere profesional. Întâmplător, Zuleyha îl întâlnește pe Mehmet Kara, iar imediat după această întâlnire, Zuleyha află că acesta deține 25% din acțiunile companiei Yaman. Numele real al noului asociat este, de fapt, Hakan Gümüşoğlu. Acesta plănuiește ca alături de Cano să se răzbune pe toți cei din familia Yaman, dar în special pe Demir, cel pe care îl consideră direct vinovat pentru moartea fratelui său. 

Vestea că există un nou acționar în cadrul firmei o va lua prin surprindere pe Zuleyha, acesta fiind copleșită de probleme. Mai mult, Betul este cea care își dorește să pună stăpânire pe averea familiei Yaman, aceasta fiind gata să facă tot ce ține de ea pentru a-și duce planul la îndeplinire. 

Cum va reacționa Zuleyha în momentul în care va afla că Mehmet Kara este noul asociat al firmei, dar și ce va face Betul pentru a-i pune la punct pe cei din familia Yaman poți vedea în episodul 107 al serialului „Mă numesc Zuleyha”, difuzat la Kanal D joi, 12 mai 2022, de la ora 20:00.

Noul episod este difuzat și online, subtitrat în limba română și poate fi urmărit accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Îndrăgitul serial Fiica ambasadorului ajunge la final! Iată când va fi difuzat ultimul episod și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

La Kanal D, în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00, este difuzat noul sezon al îndrăgitului serial „Mă numesc Zuleyha”. Producția turcească face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât la TV, cât și online, pe site-ul kanald.ro.

Din distribuția serialului „Mă numesc Zuleyha” fac parte actori de top din cinematografia turcă. Povestea serialului, intrigile, dar și decorul spectaculos fac din serialul „Mă numesc Zuleyha” unul dintre cele mai iubite producții turcești difuzate la Kanal D. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Hakan Gümüşoğlu, noul personaj din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cine a fost marea dragoste a celebrului İbrahim Çelikkol și cum arată actorul în rolul de tătic!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Jobul plătit cu 14.000 de lei pentru care nu există candidaţi. Angajaţii se pot califica şi la locul de muncă

„Zuleyha„ s-a despărțit de iubit. Cine este bărbatul cu care actrița Hilal Altinbilek plănuia să se căsătorească

Rusia și China vor să construiască o bază științifică pe Lună

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cu ce probleme se confruntă Hande Soral înainte să devină mamă. Umit din serialul Mă numesc Zuleyha le-a povestit totul prietenilor de pe instagram: „Am început să observ unele...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies