Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj tulburător de Ziua Mamei, sărbătorită în Turcia pe 8 mai! Iată ce cuvinte frumoase a dedicat celebrul Kerem Alisik în memoria mamei sale!

,

Renumitul actor Kerem Alisik, care a dat viață personajului Ali Rahmet Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, le poartă un mare respect părinților săi trecuți în neființă de mulți ani.


In articol:

Kerem Alisik face parte din generația de aur a cinematografiei din Turcia, ocupând un loc fruntaș în ierarhia celor mai talentați și apreciați actori de teatru și film. Îndrăgitul actor a dus mai departe cu respect și mândrie renumele părinților săi, doi mari actori ai Turciei, Sadri Alışık și Çolpan İlhan.

De curând, Kerem Alisik a publicat pe contul lui de socializare un mesaj emoționant dedicat mamei sale, care a decedat în urmă cu opt ani și pe care acesta a iubit-o enorm.

Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mesaj emoționant de Ziua Mamei, sărbătorită în Turcia pe 8 mai

Kerem Alisik s-a născut în anul 1960, în Istanbul, într-o familie renumită. Părinții săi, doi mari actori ai Turciei i-au insuflat fiului lor pasiunea pentru actorie încă din primii lui ani de viață și mai târziu l-au admirat jucând pe marile scene și în cele mai de succes producții de televiziune. Kerem Alisik a îmbrățișat cu drag și pasiune actoria și a reușit peste ani să ducă mai departe cu mândrie renumele familiei sale.

kerem alisik

Kerem Alisik, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Instagram Kerem Alisik]

Citeste si: Recunoașteți băiețelul pasionat de fotbal, surprins alături de tatăl lui in imaginea de mai jos? Este unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din serialul Mă numesc Zuleyha!

Deși și-ar fi dorit să îi aibă alături pe părinții lui veșnic, timpul și-a spus cuvântul asupra lor și mai întâi Kerem Alisik l-a pierdut pe tatăl lui, pe când avea doar 34 de ani și nu era deloc pregătit să își piardă mentorul și părintele. Iar pe mama lui a pierdut-o mai târziu, în anul 2014, însă dispariția ei i-a adus și mai mare tristețe deoarece a simțit că rămâne singur pe lume în acel moment și că totul în jurul lui se prăbușește, deoarece pierduse cei doi mari piloni de susținere ai vieții sale.

kerem alisik

Kerem Alisik, alaturi de parintii lui

[Sursa foto: Instagram Kerem Alisik]

Cu mare durere în suflet, Kerem Alisik a fost nevoit să își readune forțele și să meargă mai departe de dragul fiului sau, Sadri, care ii poartă numele bunicului sau și mai mult decât atât și tânărul a îmbrățișat aceeași profesie și va duce și el mai departe tradiția familiei lui.

Zilele trecute, pe 8 mai 2022, când în Turcia s-a sărbătorit Ziua Mamei, Kerem Alisik a publicat pe contul lui de socializare un mesaj extrem de emoționant închinat memoriei mamei sale, pe care o adoră și încă îi poartă un mare respect.

kerem alisik

Kerem Alisik a dedicat cateva randuri emotionante mamei sale

[Sursa foto: Instagram Kerem Alisik]

"Mamele noastre ne-au iubit atât de mult încât, când le-am văzut dragostea, ni s-a făcut rușine de propria noastră iubire. Mamele noastre sunt inimile noastre... Fericiți astăzi că în altă zi.", a scris Kerem Alisik.

Citeste si: Ali Rahmet Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, momente extrem de triste și emoționante! Celebrul Kerem Alışık a comemorat 27 de ani de la decesul tatălui său, marele actor Sadri Alışık!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, suferinta teribila pentru Fikret

Coreea de Nord susține că a identificat sursa focarului de COVID: 'lucruri străine' în apropierea graniței cu Coreea de Sud

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este noua parteneră a celebrului actor Ibrahim Celikkol în cel mai așteptat proiect al verii! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies