Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de miercuri, 12 ianuarie 2022 - VIDEO. Raluca Dumitru și Ruxi pleacă din platou: "Am renunțat"

,
Ruxi și Raluca Dumitru

Ruxi și Raluca Dumitru părăsesc platoul împreună

[Sursa foto: captura Kanal D]

O nouă ediție interesantă "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 are loc în această seară. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Raluca Dumitru și Ruxi vor părăsi platoul "Bravo, ai stil! Celebrities", dar nu este nimic serios, din fericire.

Concurentele se vor certa, dar nu va fi nimic atât de grav.

"Dacă eram pe dramă, făceam crize.  Nu sunt pe dramă, doar mi-am spus niște păreri când sunt întrebată. Sunt de 5 luni aici și consider că am dat foarte mult timp și energie acestei emisiuni și am dreptul să spun că nu mai vreau să dau energie și timp. Am dreptul să spun că nu mai pot că nu îmi mai dau interesul cum mi l-am dat până acum pentru că nu mai am energie și nici voință.

Eu mi-am demonstrat ce am avut de demonstrat, că după asta sunt capabilă să fac haine și să îmi dezvolt cariera și pe partea asta. De mâine pot să plec!", spune Raluca Dumitru.

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Raluca Dumitru și Ruxi se iau braț la braț și anunță, în glumă:  "Am renunțat!".

Viviana Sposub va avea un clinci cu Raluca Dumitru. 

"Nu cred că aici ar trebui să ne vorbim într-un fel și după aia când se închid camerele, să fim altfel", spune Viviana Sposub.

Ce se mai întâmplă în ediția de miercuri a reality-show-ului "Bravo, ai stil! Celebrities" aflați doar urmărind emisiunea, de la ora 23:30, pe Kanal D sau Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau orice alt device conectat la internet.  

Viviana Sposub și Raluca Dumitru

Viviana Sposub și Raluca Dumitru

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: George Burcea, gesturi tandre în public cu altă femeie: "Nu mai ești cu Viviana?" Răspunsul surprinzător al actorului cu care și-a pus fanii pe jar

„Bravo, ai stil! Celebrities”, de miercuri până sâmbătă la Kanal D

Reality-show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities" se află la cel de al șaptelea sezon. El este difuzat de miercuri până sâmbătă pe Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Reality-show-ul cu profil stilistic e prezentat încă de la început de către Ilinca Vandici.

Din acest sezon i s-au alăturat proiectului Victor Slav și Tibi Clenci, care i-a luat locul la masa juriului designerului și omului de afaceri Cătălin Botezatu.

Voi ține cont de mai multe aspecte când notez concurentele: de postură, de ținută, de discuțiile din culise, de toată prezentarea din platoul emisiunii. Toate acestea se reflectă într-o steluță bonus în edițiile săptămânale. În Gale, voi avea două puncte bonus de oferit unei singure concurente sau le voi împărți pentru două concurente care mi-au atras atenția în sensul cel mai bun”, declara Victor Slav.

„Ca jurat la Bravo, ai stil! Celebrities, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, declara Tibi Clenci.

Citeste si: Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Viviana Sposub a făcut măcel printre concurentele Bravo, ai stil! Celebrities. A ajuns în fruntea clasamentului după doar o Gală

ULTIMĂ ORĂ Sindicaliștii STB cer DEMISIA directorului general: DOAR atunci vom relua lucrul

ŞOC! Iată planul ascuns al lui Vladimir Putin cu Ucraina! Motivul real pentru care Armata rusă va intra în forţă în ţara vecină cu noi

George Burcea, gesturi tandre în public cu altă femeie: "Nu mai ești cu Viviana?" Răspunsul surprinzător al actorului cu care și-a pus fanii pe jar

O mai știi pe Andra Bianca Stoican de la Bravo, ai stil!? S-a iubit nebunește cu un grec milionar, iar acum s-a cuplat cu o bunăciune de bărbat. Cine este noul iubit al fostei...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies