Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 33, subtitrat în limba română VIDEO. Nefise, în pragul disperării

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 oct 2022, 14:10

Nefise întâmpină noi probleme 

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 33 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Dacă vrei să îl urmărești online, atunci accesează kanald.ro.

Nefise va trece din nou de la extaz la agonie în episodul 33 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Iată ce noi încercări o așteaptă pe Nefise.

Ce urmează în episodul 33 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

Nefise și Muzaffer par să fie pe drumul cel bun, cei doi fiind din ce în ce mai apropiați. Se pare că au reușit să își rezolve mare parte din neînțelegerile apărute în ultima perioadă, astfel că sunt șanse mari să rămână împreună. Tugba nu este deloc încântată să îi vadă zâmbitori pe cei doi, ci din contră, aceasta va fi măcinată de gelozie, în sufletul ei sperând în continuare să aibă o nouă șansă la inima lui Muzaffer.

În doar câteva clipe, Nefise va trece de la extaz la agonie. Chiar dacă problemele dintre ea și Muzaffer s-au rezolvat în mare parte, femeia primește o nouă lovitură. Fiica ei cea mică, Aysun, ajunge de urgență la spital, aceasta fiind în pericol de moarte. Vestea o va afecta puternic pe Nefise, dar și pe toți cei din familia acesteia, determinându-i să îi implore pe medici să îi salveze viața micuței.

Pe de altă parte, Zeynep și Onur au din nou problemele cu Ahmet, bărbatul revenind în viața lor, de această dată cu o identitate falsă.

Dacă vor reuși medicii să o salveze pe micuța Aysun, dar și ce se va întâmpla în continuare cu Nefise poți vedea în episodul 33 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: Ce se întâmplă cu serialele turcești Aripi frânte și Infidelul, de la Kanal D! Iată care sunt noile zile de difuzare!

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Pe 3 octombrie 2022, de la ora 20:00, la Kanal D este difuzat primul episod din această săptămână al serialului turcesc „Aripi frânte”. Acesta poate fi urmărit atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.

Serialul „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de 4 ori pe săptămână, mai exact de luni până joi, începând cu ora 20:00. În fiecare episod se derulează scene emoționante, pline de suspans și care ajung să îi impresioneze pe telespectatori. 

Citeste si: Cine este și cum arată mama actriței Deniz Bolisik, Nefise din serialul Aripi frânte! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță de la cea care i-a dat viață!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies