Prognoza meteo ianuarie 2023. Cum va fi vremea în ianuarie și când sunt anunțate ninsori

Author: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru luna ianuarie 2023 

Sursa: Unsplash

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru luna ianuarie 2023. Iată cum va fi vremea în prima lună din an, potrivit estimărilor făcute de meteorologi.

Prognoza meteo ANM pentru luna ianuarie 2023 a fost anunțată de meteorologi.

Deși ar trebui să fie una dintre cele mai reci luni din an, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile se vor situa peste valorile normale pentru acest moment al anului, în timp ce cantitățile de precipitații se vor încadra în valorile normale. Iată cum arată prognoza meteo pentru luna ianuarie 2023. 

Vremea în săptămâna 9-15 ianuarie 2023

În săptămâna 9-15 ianuarie 2023, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că valorile termice vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru începutul lunii ianuarie.

Astfel, maximele vor fi în creștere la nivelul întregii țări. ANM anunță că regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile estice, vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, potrivit meteoromania.ro.

Vremea în săptămâna 16-22 ianuarie 2023

Conform informațiilor venite din partea meteorologilor, temperaturile se vor menține mai ridicate decât ar fi normal și în săptămâna 16-22 ianuarie 2023.

În acest interval de timp nu sunt anunțate precipitații importante din punct de vedere cantitativ, ci din contră, cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară.

Vremea în săptămâna 23-29 ianuarie 2023

Ultima săptămână din luna ianuarie 2023 aduce din nou temperaturi medii mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar. Cât despre precipitații, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă din an.

Vremea în săptămâna 30 ianuarie 2023- 5 februarie 2023

Finalul lunii ianuarie și începutul lunii februarie 2023 aduce vreme caldă, cu valori termice peste cele normale, iar cantitățile de precipitații se vor încadra în limitele normale pentru luna ianuarie. În estul și centrul țării, dar și la munte, este anunțat un ușor deficit în ceea ce privește cantitatea de precipitații. 

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state

Vremea în București în ianuarie 2023 

În București, meteorologii anunță temperaturi destul de ridicate în luna ianuarie 2023. Estimările arată că maximele vor fi cuprinse între 3 și 10 grade, în timp ce minimele din timpul nopții se vor situa între -5 și 4 grade. Datele existente la acest moment arată că nu vor fi condiții de ninsoare în luna ianuarie 2023. Vor mai fi zile în care sunt anunțate precipitații, însă acestea vor fi în special sub formă de ploaie. 

Vremea în Brașov în ianuarie 2023 

La Brașov, luna ianuarie aduce maxime mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar. Astfel, în timpul zilei, temperaturile se vor încadra între 2 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în intervalul 9-15 ianuarie 2023. Minimele vor fi cuprinse între -4 și 2 grade.

Zodiac chinezesc FEBRUARIE 2023: Zodiile care se bucură de succes. Previziuni astrale în Anul Iepurelui de Apă

Referitor la precipitații, meteorologii anunță că ar putea fi șanse de ninsoare în cursul zilei de 17 ianuarie 2023, dar și spre finalul lunii, pe 22 ianuarie 2023. Vremea va fi schimbătoare de la o zi la alta. 

Temperaturi pozitive vor fi și în stațiunile de pe Valea Prahovei în luna ianuarie 2023, astfel că nu sunt șanse mari să ningă și să se depună strat consistent de zăpadă în următoarele patru săptămâni. 

Citește și: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies