Prognoza meteo ANM sâmbătă, 7 ianuarie 2023. Vremea va fi mai caldă față de normalul acestei perioade

Author: Cristina Mocanu

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 7 ianuarie 2023

Sursa: https://www.pexels.com/

ANM anunță că de Sfântul Ioan vremea va fi mai călduroasă față de normalul acestei perioade.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme destul de călduroasă pentru

ziua de 7 ianuarie, când românii îl sărbătoresc pe Sfântul Ioan. Iată prognoza ANM pentru sâmbătă, 7 ianuarie 2023.

Cum va fi vremea în prima zi de weekend

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, sâmbătă, 7 ianuarie, cerul va fi temporar noros, iar în unele localități din țară sunt șanse de ploaie. Cu toate acestea, vremea este mult mai caldă decât ar trebui să fie în această perioadă.

Temperaturile vor fi ridicate în special în partea de sud-est și în centrul țării. Maximele vor fi cuprinse între 8 și 13 grade, în timp ce minimele se vor situa între -3 grade și 1 grad. Vântul va sufla slab până la moderat cu ușoare intensificări în zonele montane. În zonele joase ale țării există șanse să se formeze ceață. La munte, în anumite zone, va fulgui ușor.

Citește și: De Bobotează, vremea se răcește în toată țara. Unde sunt anunțate ninsori. Prognoza meteo ANM vineri, 6 ianuarie 2023

Vremea în București sâmbătă, 7 ianuarie 2023

În București vremea se anunță răcoroasă cu șanse minime de ploaie. Vântul va sufla ușor cu o viteză de până la 7 km la oră. Temperatura maximă va atinge valoare de 8 grade Celsius, iar pe timpul nopții, temperatura minimă va fi de – 2 grade Celsius.

Vremea în Brașov sâmbătă, 7 ianuarie 2023

Cerul în Brașov va fi predominant noros, cu rafale de vânt ce vor atinge 20 km/h. Temperatura maximă va fi de 6 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius. Șansele de precipitații sunt nule.

Vremea în Constanța sâmbătă, 7 ianuarie 2023

În Constanța cerul va fi însorit, iar în unele momente ale zilei vor apărea și norii. Șansele de precipitații sunt reduse, iar vântul va sufla cu 26 km/h. Posibil ca în prima parte a zilei să fie ceață. Temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Vremea în Cluj sâmbătă, 7 ianuarie 2023

În Cluj vremea va fi răcoroasă cu un cer parțial noros. Temperatura maximă va fi de doar 4 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius.

Vremea în minivacanța de Mica Unire: Prognoza meteo pentru perioada 21-24 ianuarie 2023

Citește și: Boboteaza 2023 sau Botezul Domnului: De ce această sărbătoare se mai numește și Epifania? Superstiții pentru 6 ianuarie

Vremea în Iași sâmbătă, 7 ianuarie 2023

Vremea în Iași va fi mai rece decât în alte zone ale țării. Cerul va fi înnorat iar vântul va sufla cu 22km/h. Temperatura maximă va atinge valoarea de 2 grade Celsius, iar pe timpul nopții termometrul va arăta 0 grade Celsius.

Vremea în Focșani sâmbătă, 7 ianuarie 2023

Cerul în Focșani va fi parțial însorit cu șanse minime de precipitații. Temperatura maximă va atinge pragul de 7 grade Celsius, iar minima 2 grade Celsius.

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies