Prognoza meteo ANM vineri, 30 septembrie 2022. Ultima zi a lunii septembrie aduce temperaturi de vară, dar vreme schimbătoare

,
prognoza meteo anm 30 septembrie 2022

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 septembrie 2022

[Sursa foto: PixaBay, unsplash]

La nivelul întregii țări, temperaturile vor fi ridicate în cursul zilei de vineri, în unele regiuni chiar mai mari decât ar fi normal pentru data din calendar. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 30 septembrie.

Ultima zi a lunii septembrie aduce vreme schimbătoare, cu înnorări și ploi slabe în anumite regiuni, dar și cu temperaturi ridicate care pot ajunge până la 30 de grade.

Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM vineri, 30 septembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

În cursul zilei de vineri, vremea va fi în general frumoasă, astfel că în majoritatea regiunilor cerul va fi variabil, soarele va încălzi atmosfera, iar vântul va sufla slab și moderat.

Cu toate acestea, în vestul țării, dar și în regiunile montane, vremea va continua să fie schimbătoare, astfel că este anunțat un cer variabil, cu înnorări temporar accentuate și averse care pot fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat în timpul zilei, însă în zonele montane va prezenta intensificări, în special în timpul averselor. Izolat pot să mai apară condiții de ceață.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că deși vremea va fi schimbătoare, temperaturile vor fi potrivite mai mult pentru o zi de vară, astfel că maximele se vor situa între 22 și 31 de grade, în timp ce minimele vor  fi cuprinse între 8 și 16 grade. 

prognoza meteo anm vineri 30 septembrie 2022

Se anunță vreme frumoasă și caldă în București 

[Sursa foto: unsplash]

Citeste si: Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Vremea în București vineri, 30 septembrie 2022

În București, ziua de vineri va aduce vreme cu nori și soare și o temperatură maximă de 29 de grade. Astfel, vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru ultima zi a lunii septembrie. Atmosfera va fi plăcută, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, cerul va fi mai mult senin și se va înregistra o minimă de 14 grade. 

Vremea în Brașov vineri, 30 septembrie 2022

Meteorologii anunță că la Brașov cerul va mai fi acoperit de nori în timpul zilei, dar nu vor fi condiții de precipitații. Se anunță o zi de vineri cu vreme bună și cu o temperatură maximă de 24 de grade. Noaptea, cerul va fi parțial spre predominant noros, iar minima se va situa în jurul valorii de 11 grade. 

Vremea în Constanța vineri, 30 septembrie 2022

Pe litoral se va face mai cald decât în ziua precedentă, astfel că vineri, maxima din termometre va ajunge la 27 de grade. Se anunță vreme cu nori și soare, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii, cerul va fi senin spre parțial noros, nu vor fi condiții de ploaie, iar minima va coborî până la 18 grade.

Citeste si: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Avertisment de caniculă pentru anul 2050, valabil încă din această săptămână! Un val de „căldură roșie” ar urma să lovească Europa

În plină criză mondială, România intră puternic pe piața semiconductorilor: pas crucial făcut de România

Avertisment de caniculă pentru anul 2050, valabil încă din această săptămână! Un val de „căldură roșie” ar urma să lovească Europa

Prognoza meteo ANM miercuri, 28 septembrie 2022. Vreme instabilă, dar mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies