Kira Hagi și Thomas Ferfelis s-au căsătorit duminică, 29 iunie 2025. Evenimentul grandios a fost organizat la un local de lux de pe malul lacului Cernica. Gusturile bune ale mirilor au putut fi observate și în preparatele alese pentru meniul de nuntă, nu doar în decorațiuni, locație, accesorii sau vestimentație. Iată ce meniu au avut invitații de la nunta Kirei Hagi.
Ce meniu au avut invitații de la nunta Kirei Hagi
La data de 29 iunie 2025, Kira Hagi și Thomas Ferfelis și-au jurat iubire în fața Domnului, la Biserica Sfântul Visarion. După acest moment emoționant pentru miri, pentru membrii familiei, dar și pentru apropiații celor doi, voia bună s-a mutat la un local de lux de pe malul lacului Cernica, acolo unde distracția a durat până dimineața.
Nunta Kirei Hagi și a grecului Thomas Ferfelis a fost organizată chiar la localul deținut de familia mirelui.
Meniul complet al invitaților de la nunta Kirei Hagi a fost format din:
- APERITIV
- Biscuit crocant cu sfeclă roșie și semințe de susan
- Ruladă din cașcaval și amestec de brânzeturi fine aromatizate
- Cornet cu mousse din șuncă și prosciutto crocant
- Ruladă din piept de pui
- Brânză de capră pane
- Avelină din mousse de somon afumat cu icre roșii
- FEL PRINCIPAL 1
- File de cod negru cu spaghete din zucchini, mentă și fistic
- FEL PRINCIPAL 2
- Surf & Turf servit cu baby morcovi caramelizați și sos de cireșe amare
- DESERT
- Desert pentru sharing – platouri cu prăjituri
- Tortul aniversar – tort festiv cu arome rafinate, potrivit fanatik.ro.
Mirii au organizat un bufet tradițional grecesc
Cei aproximativ 1.000 de invitați s-au putut bucura și de un colț al brânzeturilor, dar și de un bufet tradițional grecesc la care s-a servit gyros în stil grecesc și souvlakicu pui și vită. De la bufetul tradițional grecesc nu au putut să lipsească măslinele pane cu sos blue cheese în stil tradițional grecesc sau tzatziki.
Deserturile au fost diverse, mirii alegând pentru ziua lor cea mare și un bar cu înghețată. Băuturile nu au fost nici ele mai prejos, mirii alegând cele mai rafinate arome, astfel încât să completeze perfect preparatele din farfurie. Invitații s-au putut delecta cu prosecco, whiskey, tequila, cognac, rom, gin, șampanie Moet & Chandon, dar și multe altele.