Prognoza meteo ANM pentru luni, 1 martie 2021. Cum va fi vremea în prima zi de primăvară?

,
Prognoza meteo 1 martie 2021
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 1 martie 2021[Sursa foto: unsplash]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo actualizată pentru ziua de luni, 1 martie 2021. Uite ce se întâmplă cu vremea la început de săptămână.


In articol:

Prima zi de primăvară aduce vreme schimbătoare în majoritatea regiunilor țării, cu precipitații în principal în zona de est. Temperaturile vor fi destul de scăzute comparativ cu săptămâna trecută. Iată ce schimbări se vor produce la începutul lunii martie.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme schimbătoare pentru ziua de luni, 1 martie 2021. Soarele își va mai face apariția în anumite regiuni, dar cu toate acestea, temperaturile se vor menține destul de scăzute și vor mai exista șanse de ploaie. Dacă la finalul săptămânii trecute maximele au atins chiar și 18 grade, vremea devenind mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar, în cursul zilei de luni, temperatura maximă va fi cuprinsă între 3 și 12 grade, în timp ce minima se va situa între -6 și 3 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

Citeste si: Prognoza meteo pentru luna martie 2021! Luna Mărțisorului va aduce vreme schimbătoare

Vremea în București

De Mărțișor, vremea va fi destul de mohorâtă în Capitală. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță averse de scurtă durată în București și o temperatură maximă de 7 grade în timpul zilei, mult mai scăzută decât săptămâna trecută. În timpul nopții, minima va coborî până în jurul valorii de 2 grade, iar cerul va fi parțial noros.

Pe 1 martie, vremea va fi schimbătoare în București
Pe 1 martie, vremea va fi schimbătoare în București[Sursa foto: unsplash]

Vremea în Brașov

Prima zi de primăvară aduce vreme urâtă la Brașov, cu precipitații sub formă de ploaie. Cerul va fi acoperit pe toată durata zilei, iar temperatura maximă nu va depăși 4 grade. Noaptea se va face și mai frig, astfel că temperatura din termometre va coborî până la -3 grade. După lăsarea serii, cerul va fi parțial spre predominant noros, însă nu mai sunt anunțate noi precipitații.

Vântul va sufla slab până la moderat atât în timpul zilei, cât și noaptea.

Vremea în Iași

La Iași, prima zi a lunii martie vine cu vreme destul de urâtă și cu o temperatură maximă de doar 5 grade. Atmosfera va fi închisă în timpul zilei, iar vântul va sufla slab. Pe parcursul nopții, meteorologii anunță că minima se va situa în jurul valorii de 1 grad, o valoare mult mai mică decât cea înregistrată la finalul săptămânii trecute. Cerul va fi parțial spre predominant noros.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 27 februarie 2021. Vremea se răcește la nivelul întregii țări și sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie

Doliu imens în lumea muzicii - Un gigant al muzicii soul s-a stins la 81 de ani

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prognoza meteo ANM pentru joi, 25 februarie 2021. Ceața continuă să facă probleme, dar vremea rămâne caldă pentru data din calendar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies