Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 27 februarie 2021. Vremea se răcește la nivelul întregii țări și sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie

,
Prognoza meteo 27 februarie 2021
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 27 februarie 2021[Sursa foto: unsplash]

Prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 februarie 2021, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Vremea se răcește în toată țara. Iată care vor fi maximele din timpul zilei.


In articol:

Dacă în zilele trecute temperaturile maxime s-au situat mult peste valorile normale pentru sfârșitul lunii februarie, în acest weekend, vremea se va răci, iar acest lucru se va simți în special sâmbătă, 27 februarie 2021.

Ce se va întâmpla cu vremea la nivelul întregii țări?

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Ziua de sâmbătă aduce vreme mohorâtă în majoritatea regiunilor țării și temperaturi mai mici comparativ cu zilele trecute. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vremea va fi în general închisă în cursul zilei de sâmbătă. Este anunțată o răcire tranșantă a vremii, astfel că temperaturile maxime din timpul zilei se vor situa între 4 și 17 grade, în timp ce noaptea, minimele pot coborî până -4 grade.

Există șanse ca în timpul zilei să mai apară precipitații sub formă de ploaie, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în București

Prima zi de weekend vine cu vreme mohorâtă în zona Capitalei. Astfel, în București sunt anunțate câteva averse în timpul zilei de sâmbătă, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar vântul va mai prezenta intensificări.

După lăsarea serii, cerul va fi acoperit de nori, sunt anunțate ploi slabe și se va face mai frig, astfel că temperatura minimă va fi de 2 grade.

Citeste si: Prognoza meteo pentru luna martie 2021! Luna Mărțisorului va aduce vreme schimbătoare

Prognoza meteo  27 februarie 2021
Meteorologii anunță vreme mohorâtă la București [Sursa foto: unsplash]

Vremea în Brașov

Atmosfera va fi închisă și în Brașov, unde în cursul zilei de sâmbătă sunt anunțate ploi slabe.

Temperatura maximă va urca până la 11 grade, o valoare mai mică în comparație cu temperaturile întregistrate spre finalul săptămânii. Noaptea, minima va fi negativă, înregistrându-se o temperatură de -1 grad, astfel că meteorologii anunță că vor fi șanse de precipitații sub formă de ninsoare, însă nu vor fi însemnate din punct de vedere cantitativ.

Vremea în Iași

La Iași se va face mai frig pe parcursul zilei de sâmbătă, astfel că maxima nu va depăși 7 grade.

În timpul zilei sunt anunțate ploi slabe și pot să mai apară intensificări ale vântului. După lăsarea serii mai sunt posibile câteva averse, iar vântul mai poate prezenta intensificări de scurtă durată. Noaptea, meteorologii anunță că temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște 2021

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru marți, 23 februarie 2021. Vreme frumoasă și temperaturi ridicate în majoritatea zonelor țării

Rusia răspunde cu aceeași monedă Cehiei: Mai mulți diplomați declarați 'persona non grata'

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Prognoza meteo ANM pentru luni, 22 februarie 2021. Temperaturile cresc simtitor in cea mai mare parte a tarii!

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 21 februarie 2021. Meteorologii anunta o incalzire a vremii!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies