Prognoza meteo ANM pentru vineri, 26 februarie 2021. Vreme frumoasă și caldă în toată țara la final de săptămână

,
Prognoza meteo 26 februarie 2021
Prognoza meteo anunțată de ANM pentru 26 februarie 2021[Sursa foto: unsplash]

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru vineri, 26 februarie 2021. Vremea va fi frumoasă și sunt anunțate temperaturi mai mari decât ar fi normal pentru această perioadă.


In articol:

Vremea se va menține în continuare caldă, astfel că în cursul zilei de vineri sunt anunțate temperaturi peste limitele climatologice. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru vineri, 26 februarie 2021.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Vremea va fi în continuare caldă, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -4 și 6 grade, potrivit informațiilor venite din partea Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Pe parcursul zilei de vineri, cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief din nordul și vestul țării se mai pot strânge norii și poate să apară ceața. În noaptea de vineri spre sâmbătă sunt șanse de ploaie în nordul și nord-estul teritoriului, iar în zonele montane înalte pot să apară precipitații sunt formă de ninsoare. 

Vineri, vântul va mai prezenta intensificări în special la munte, dar și în nord-estul țării.

Citeste si: Cum va fi vremea de Paște 2021

Vremea în București

Ziua de vineri aduce vreme frumoasă la București. Meteorologii anunță că cerul va fi mai mult senin, însă nu și în prima parte a zilei, atunci când va fi ceață. Temperaturile vor fi destul de ridicate, astfel că se vor situa peste limitele climatologice. Vineri, temperatura maximă va fi cuprinsă între 15 și 16 grade, în timp ce minima din timpul nopții se va situa în jurul valorii de 2 grade. Vântul va sufla slab până la moderat.

Vreme frumoasă și caldă la București pe 26 februarie 2021
Vreme frumoasă și caldă la București pe 26 februarie 2021[Sursa foto: unsplash]

Vremea în Brașov

La Brașov, ziua de vineri va fi însorită, iar temperatura din termometre va urca destul de mult, astfel că pe parcursul zilei maxima va atinge 16 grade.

Cerul va fi mai mult senin, soarele va străluci cu putere, iar vântul va sufla slab până la moderat. După lăsarea serii, temperatura va mai scădea, astfel că minima se va situa în jurul valorii de 2 grade, cerul va rămâne în continuare senin și nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

Meteorologii anunță că vremea va fi în general frumoasă la Iași, însă vor mai fi nori joși și ceață, în special în prima parte a zilei. Temperatura maximă va urca până la 14 grade, iar minima din timpul nopții va fi de 2 grade. Noaptea, cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab.

Citeste si: Prognoza meteo pentru luna martie 2021! Luna Mărțisorului va aduce vreme schimbătoare

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Prognoza meteo ANM pentru duminica, 21 februarie 2021. Meteorologii anunta o incalzire a vremii!

Video| Procurorul general Merrick Garland: 'Am aprobat personal percheziția locuinței lui Trump. Aplicarea legii se face în mod egal, fără temeri sau favoruri'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 20 februarie 2021. Meteorologii au emis o avertizare de ninsori, lapovita si polei! Iata zonele vizate!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies