Prognoza meteo ANM miercuri, 5 octombrie 2022. Temperaturile rămân scăzute, însă dispar ploile

,
prognoza meteo anm 5 octombrie 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 5 octombrie 2022

[Sursa foto: canva.com, pixabay]

Temperaturile se vor menține destul de scăzute în cursul zilei de miercuri, 5 octombrie 2022, însă vremea va fi în general frumoasă în toată țara. Iată prognoza meteo ANM pentru miercuri, 5 octombrie 2022.

La nivelul întregii țări, ziua de miercuri va aduce vreme însorită, un cer variabil, dar temperaturi destul de modeste.

Iată cum va fi vremea   în București, dar și în țară miercuri, 5 octombrie 2022.

Prognoza meteo ANM miercuri, 5 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme frumoasă pentru ziua de 5 octombrie 2022. Joi, în toată țara cerul va fi variabil, nu vor fi condiții de precipitații, vântul va sufla slab și moderat, iar atmosfera va fi una plăcută.

Din punct de vedere termic, temperaturile se vor afla în ușoară creștere, astfel că maximele din timpul zilei de miercuri, 5 octombrie 2022, se vor situa între 17 și 20 de grade, în timp ce în Muntenia, Dobrogea și Crișana se pot înregistra valori de 21-22 de grade. Cât despre temperaturile minime, meteorologii anunță că în cursul dimineții se pot înregistra valori de 7-9 grade, în timp ce la munte, temperaturile vor continua să fie negative, înregistrându-se sub 0 grade Celsius.

prognoza meteo anm 5 octombrie

La mijlocul săptămânii, vremea va fi frumoasă, dar rece 

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea

Vremea în București miercuri, 5 octombrie 2022

În București, vremea va fi frumoasă la mijlocul săptămânii, astfel că cerul va fi variabil pe parcursul zilei de miercuri, cu nori și soare. Atmosfera va fi plăcută, vântul va adia ușor și este anunțată o maximă de 20 de grade la orele prânzului. Noaptea, norii se vor risipi, astfel că cerul va fi mai mult senin. Cu toate acestea, minima va fi destul de modestă, înregistrându-se 6 grade.

Vremea în Brașov miercuri, 5 octombrie 2022

Chiar dacă temperatura va fi în ușoară creștere la Brașov, meteorologii nu anunță o încălzire semnificativă a vremii, astfel că miercuri se pot atinge maximum 15 grade. Vremea va fi frumoasă, soarele va fi prezent pe cer, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, cerul va mai prezenta înnorări, însă nu vor fi condiții de ploaie, iar minima se va situa în jurul valorii de 4 grade. În zonele mai înalte de munte se pot înregistra minime negative. 

Vremea în Constanța miercuri, 5 octombrie 2022

Ziua de miercuri aduce vreme frumoasă la Constanța și o maximă de 18 grade. La malul mării vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi mai mult senin, astfel că nu vor fi condiții de ploaie. După lăsarea serii se vor mai strânge norii, iar cerul va fi parțial noros, înregistrându-se o temperatură minimă de 10 grade.

Citeste si: Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

O furtună puternică a ucis 5 persoane, între care 2 copii - Oamenii au fost striviți de copaci

Șocant! Bărbat omorât în bătaie, în plină zi, într-o piață din Târgoviște

O furtună puternică a ucis 5 persoane, între care 2 copii - Oamenii au fost striviți de copaci

Cât este ajutorul pentru persoanele afectate de inundații sau fenomene meteo periculoase. Sumele aproape că au fost dublate față de 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies