Prognoza meteo ANM marți, 4 octombrie 2022. Se anunță o răcire a vremii în toată țara. Zonele unde se vor înregistra minime negative

,
prognoza meteo anm 4 octombrie 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022

[Sursa foto: canva.com]

Vremea se răcește la nivelul întregii țări, astfel că vor fi regiuni unde minimele vor coborî sub 0 grade. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022.

Dacă în urmă cu o săptămână temperaturile treceau lejer de 30 de grade, ziua de marți aduce o răcire a vremii în toată țara.

Temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar, însă vor mai fi și zone unde va fi mai frig decât ar fi normal. Iată cum va fi vremea marți, 4 octombrie 2022, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM marți, 4 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță temperaturi destul de scăzute în special în cursul dimineții, acestea fiind cuprinse între 8 și 10 grade, în timp ce la munte, minimele vor coborî sub 0 grade, înregistrându-se temperaturi negative de -1 sau chiar -2 grade.

Maximele din timpul zilei se vor situa între 16 și 18 grade, iar în Muntenia, Dobrogea și în partea de sud a Moldovei va fi ceva mai cald, maximele urcând până la 22 de grade.

Vremea va fi în general frumoasă în cursul zilei de marți, însă la munte, în Crișana, Maramureș și Transilvania vor mai fi condiții de ploaie. Ulterior, norii se vor strânge și în Oltenia, nordul Munteniei și Moldova, acolo unde pot să apară ploi.

Vântul va sufla slab și moderat, iar în regiunile montane înalte mai poate prezenta unele intensificări.

prognoza meteo anm 4 octombrie

Vreme închisă și rece la Brașov pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina| Video

Vremea în București marți, 4 octombrie 2022

În București, ziua de marți aduce vreme în general frumoasă, dar mai rece decât în urmă cu o zi. Astfel, maxima nu va trece de 18 grade, iar cerul va fi variabil. Noaptea, cerul va fi parțial noros și este anunțată o minimă de 6 grade. Meteorologii nu anunță ploi în Capitală pentru ziua de marți, 4 octombrie.

Vremea în Brașov marți, 4 octombrie 2022

Meteorologii anunță o zi de marți cu vreme închisă la Brașov, ploi și o temperatură maximă de 12 grade. După lăsarea serii nu vor mai fi condiții de precipitații, însă ceru va rămâne acoperit de nori, iar minima va coborî până la 4 grade.

Vremea în Constanța marți, 4 octombrie 2022

La Constanța se va face mai frig marți, 4 octombrie 2022, astfel că maxima nu va trece de 17 grade. Cu toate acestea, vremea va fi în general frumoasă, iar soarele își va face simțită prezența, cerul fiind mai mult senin. În timpul nopții este anunțată o minimă de 10 grade și un cer senin.

Citeste si: Cât este ajutorul pentru persoanele afectate de inundații sau fenomene meteo periculoase. Sumele aproape că au fost dublate față de 2021

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Angela Merkel: 'Războiul Rece nu s-a încheiat niciodată. Ar fi trebuit să reacționăm mai rapid la agresivitatea Rusiei'

Planeta este în pericol de încălzire globală! Secretarul general al ONU: „Mergem cu ochii închişi spre o catastrofă climatică”

Avertisment de caniculă pentru anul 2050, valabil încă din această săptămână! Un val de „căldură roșie” ar urma să lovească Europa

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies