Probleme în cuplul Andra Voloș și Bogdan Mocanu? Mesajul care lasă loc de interpretări: "Viața merge mai departe..."

Mesajul postat de Andra Voloș pe instagram lasă loc de interpretări. Ea și Bogdan Mocanu s-au despărțit?


In articol:

După ce s-a aflat că Bianca Comănici și Bogdan Mocanu ar fi întreținut relații intime, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" s-a afișat în continuare alături de actuala iubită.

Citeste si: Decizia luată de Simina la aproape o săptămână de când a devenit mamă: "Mă reapuc de..."

Când toată lumea credea că au depășit cu bine scandalul legat de relația pe care Bogdan Mocanu ar fi avut-o cu Bianca Comănici, un mesaj postat de Andra Voloș pe contul de instagram a stârnit o mulțime de controverse. Mai sunt sau nu cei doi împreună?

Probleme în cuplul Andra Voloș și Bogdan Mocanu? Mesajul care lasă loc de interpretări: "Viața merge mai departe..."

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au dovedit de multe ori că se iubesc și că relația lor este una cât se poate de serioasă, chiar dacă de-a lungul timpului au trecut și prin momente mai puțin plăcute.

După ce s-a aflat că Bogdan Mocanu ar fi întreținut relații intime cu Bianca Comănici, Andra Voloș a preferat să nu comenteze aceste informații, cei doi apărând în continuare împreună pe rețelele de socializare.

Citeste si: Cate kilograme s-a ingrasat Simina in timpul sarcinii si cate a dat jos: ''Am avut 83 si acum am...''

Acum, Andra Voloș a postat pe contul de instagram un mesaj pe care mulți l-au asociat cu o posibilă separare de Bogdan Mocanu.

"La vita va avanti...sempre! The end." (n.r. Viața merge mai departe...întotdeauna! Sfârșit!), a scris Andra pe instagram.

Nu este clar dacă mesajul transmis de Andra Voloș are legătură cu relația pe care o are cu Bogdan Mocanu, având în vedere că nu a mai făcut și alte comentarii legate de acest subiect.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a dansat cu Andy, dar bomba abia acum vine. Ce a putut spune concurenta despre Turcu. Sigur, Roxana o să ia foc!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate