Jador, declarație surprinzătoare: "Ea este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femei" Despre cine este vorba?

Mulți au sperat că Jador și Ella vor forma în mod oficial un cuplu, dar deși au existat semne că între ei ar fi o legătură apropiată, declarația făcută acum de Jador a surprins pe toată lumea.


In articol:

Este un bărbat dorit de multe femei, dar se pare că niciuna nu a reușit, până acum, să îl convingă să intre într-o relație serioasă. Nici măcar Ella nu a putut face acest lucru, chiar dacă a încercat să îl cucerească în repetate rânduri.

Citeste si: Livian vrea sa formeze un cuplu cu Ella? Reactie incredibila a Biancai!

Jador, declarație surprinzătoare: "Ea este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femei"

Într-un mesaj scris la story, pe contul său personal de instagram, Jador a vorbit despre femeia cu care a rămas într-o relație bună, deși nu mai formează un cuplu. Ea este cea care l-a impresionat pe artist și l-a determinat să își schimbe în bine părerea despre femei.

Artistul a vrut să își exprime încă o dată respectul pentru Georgiana, femeia cu care a avut o relație în trecut, dar de care ulterior s-a despărțit.

Citeste si: Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?

"Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens.", a scris Jador pe instagram.

Jador și Georgiana au rămas foarte buni prieteni, asta după ce în urmă cu mai mult timp au format un cuplu. Cei doi au confirmat că lucrurile între ei nu au funcționat, motiv pentru care au decis să pună capăt relației.

Citeste si: Emoții mari pentru Simina de la Puterea dragostei la scurt timp de la naștere. ”Va ajunge iar la spital”. DECLARAȚII EXCLUSIVE

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate