Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?

Author: B.H.
Actualizat: 25 ian 2021, 19:50

Până acum nu a acordat prea mare atenție conturilor false care îi poartă numele, dar un detaliu l-a făcut pe Jador să ia atitudine. Ce l-a supărat pe artist?

A devenit un obicei ca fanii artiștilor din România să folosească numele acestora pentru a deschide conturi de facebook sau instagram. 

Citeste si: Carmen de la Sălciua a făcut anunțul: "Mă mărit!" A luat pe toată lumea prin surprindere

Dacă în mod normal este doar un gest prin care prietenii virtuali vor să își exprime admirația față de munca unui artist, există și situații în care conturile false pot deveni o sursă a ilegalităților.

Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?

La o simplă tastare a numelui Jador pe instagram se poate observa că apar mai multe conturi cu poza artistului, pagini pe care sunt încărcate fotografii cu activitatea acestuia.

Citeste si: Livian, schimbare radicală de look. A trecut prin momente de panică în timpul transformării: "Mă ardea" Cum arată acum?

Recent, Jador a ținut să atragă atenția că acele conturi sunt false și a decis să ia atitudine după ce anumite persoane s-au folosit de aceste pagini pentru a cere bani sau a le șantaja pe fete. Artistul a fost foarte direct, cerându-le celor care administrează aceste pagini să le șteargă imediat sau să facă schimbări, astfel încât oamenii să nu mai fie induși în eroare.

Exclusiv! Cine este noul iubit al Ștefaniei de la Casa Iubirii și unde l-a cunoscut. Bruneta are deja o relație serioasă cu el:

 

Citeste si: Cadoul pe care Simina de la Puterea dragostei l-a primit la naștere de la Andreea Mantea. ”Este ceva de suflet, mi l-a trimis de la Istanbul”! EXCLUSIV

 

Taguri:

Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies