Bianca e disperata: Livian refuza sa se impace cu ea. Cine sare in ajutorul Biancai?

Author: L.S.
Actualizat: 14 apr 2020, 11:33

Bianca de la Puterea dragostei lupta cu disperare pentru inima lui Livian, insa el o refuza. Cu cine se sfatuieste concurenta si care e noua ei strategie?

Bianca nu stie ce sa mai faca pentru inima lui Livian! Concurenta Puterea dragostei lupta cu disperare sa il recucereasca pe Livian, insa el o refuza constant, ba chiar ii spune ca nu vrea sa mai fie nimic intre ei.

Bianca se sfatuieste cu Ligi, iar blondina o incurajeaza sa lupte in continuare, fara orgoliu, fara mandrie.
" Mi se pare ca are o stare...

pare suparat ca sa-l impac eu. Vrea sa ii dau multa atentie si afectiune!", i-a spus Bianca lui Ligi, in timp ce comunicarea cu casa baietilor era deschisa si Livian putea sa auda.

"Pai apuca-te de treaba!", a incurajat-o Ligi.

" Asta vreau sa fac! Desi mi s-a spus ca sunt penibila si ca fac prea mult, nu o sa mai ascult nimic, nu mai

citesc ce mi se scrie..
.", a replicat Bianca, referindu-se la criticile pe care le primeste online de la fanii Puterea dragostei.

" Nu esti penibila! Doar un om prost sufera de orgoliu intr-o astfel de situatie! Lasa garda jos si du-te pana la capat! Nu e sufletul nimanui acolo, doar al tau, tu stii ce simti! Sa nu regreti apoi ca nu ai facut!", ii spune Ligi.

" Nu pot nici sa il ignor. M-as duce sa-l iau, sa-l pup! Regret ca am facut ce am facut, dar acum eu trebuie sa ma duc spre el. Ma uitam la el si il vedeam trist. Asa de rau imi pare ca nu l-am apreciat, ca nu am fost cu el, ca nu i-am oferit afectiune!"

In timp ce Bianca se plangea la

Ligi, Livian asculta conversatia celor doua si chiar a intervenit. Livian a spus raspicat ca nu vrea sa mai fie ceva intre el si Bianca.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Iata materialul video in care Livian o respinge in mod direct pe Bianca:

Citeste si: Livian vrea sa formeze un cuplu cu Ella? Reactie incredibila a Biancai!

Citeste si: Livian, schimbare radicală de look. A trecut prin momente de panică în timpul transformării: "Mă ardea" Cum arată acum?

Citeste si: Nelson Mondialu nu o lasa in pace pe Bianca: "Imbarligatoarea asta..."

Mesaje de 1 martie. Care sunt cele mai frumoase urări pe care le poți trimite de Mărțișor:

 

 

 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!