Primul mesaj al Larisei dupa ce a parasit emisiunea: ''Greseala mea a fost ca...''

In gala de sambata, Larisa si Ionatan au fost eliminati in urma voturilor concurentilor din casa ''Puterea dragostei''.

Aceasta a postat un mesaj transant pe o retea de socializare, imediat dupa ce a parasit competitia: 

''Va mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase , pentru voturi, pentru susținere , pentru TOT! Am pășit singura in emisiune , am ieșit singura , dar am câștigat mii de suflete care și-au răpit puțin din timpul lor și au fost lângă mine .🙏🏼❤️ Voi , cei care m-ați încurajat , ba mai mult ati văzut in mine exact ceea ce voiam sa transmit și nu v-ați lăsat pacăliți de răutate și de frustrare cu care tot mai des se ,,hrănesc “ anumiți oameni in ziua de astăzi . Am vrut sa ies din aceasta experiența cu capul sus pentru ca am avut o competiție cu mine însămi . '

Citeste si: Jador, surprins alaturi de o fosta concurenta de la "Puterea dragoastei"! "Mi-am gasit nevasta!" Iata cum au fost filmati cei doi!

Recunosc , mi-a fost foarte greu pentru ca mereu am fost înconjurată de oameni dragi , iar acolo m-am simțit foarte singura. Am învățat ca indiferent cât de ,, crunta” este viața cu anumiți oameni sa nu ma mai afecteze, pentru ca fiecare avem dreptul de a alege și suntem liberi de a cere ajutorul atunci cand vrem sa fim ajutați . Greșeala mea a fost ca am oferit ajutor și m-am implicat fără a mi se cere ajutorul , m-am încarcat cu multe lucruri. Pentru mine aceste cuvinte : puterea dragostei înseamna IUBIRE , iar acest lucru lipsește cu desăvârșire in aceasta emisiune . In schimb am văzut , frustrare , răutate , falsitate , frici multe , tulburări de comportament , neiubire de sine foarte mare din păcate ... și lista continua .

Citeste si: Roxana surprinsa in ce timp saruta un fost concurent ''Puterea dragostei''! Despre cine este vorba?

Citeste si: Roxana surprinsa in ce timp saruta un fost concurent ''Puterea dragostei''! Despre cine este vorba?

Eu , nu sunt un om perfect , din contra am învățat și eu multe din greșelile pe care le-am făcut , mai am multe de învățat și sunt deschisă la orice ...Dar aici mi-am dat seama ca și acest lucru este greu de acceptat , sa accepti sa inveti ! Sunt un suflet sensibil , și ma afectează mult când văd in jur suflete rătăcite și fără gram de iubire și împlinire.

Credința pentru mine înseamna VIAȚA ! Indiferent ce religie ai sau ce alegi sa faci in viața aceasta , cred ca este lipsa de respect și lipsa totala de caracter sa arunci și sa iei in batjocura unele lucruri sfinte si importate pentru milioane de oameni . Am simțit ca drumul meu in acel concurs trebuie sa se oprească , sa cer eliminarea . Ma înclin in fata voastră a tuturor și merg înainte cu acel bob de credința cu care vreau sa mut munții , și nu doar un concurs'', a scris Larisa. 

Citeste si: Se leaga o idila intre doi concurenti ''Imi place dansul''? Ce s-a intamplat in spatele camerelor

Citeste si: Se leaga o idila intre doi concurenti ''Imi place dansul''? Ce s-a intamplat in spatele camerelor

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate