Horoscop toamna 2019: DRAGOSTE, CARIERA, SANATATE, BANI pentru fiecare ZODIE

Author: L.S.
Actualizat: 04 sep 2021, 18:50

Specialistul in astrologie de la Libertatea îți spune cum vei sta cu banii și cu sănătatea și cum îți va merge în carieră și în dragoste.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – BERBEC

DRAGOSTE: Octombrie vine cu schimbări importante, și bune, și rele, după o lună septembrie destul de zbuciumată în alte domenii ale vieții. Noiembrie va aduce o accentuare a dorințelor de orice fel, inclusiv cele legate de relația de cuplu și de controlul a tot ce este legat de aceasta.

CARIERĂ: Septembrie poate fi una dintre cele mai aglomerate și mai complicate luni din acest an. Octombrie și noiembrie vor fi puțin mai lejere, dar oboseala acumulată poate afecta și nivelul de concentrare și rezultatele pe care le vei obține.

Este o toamnă cu multe treburi, mare parte dintre ele complicate.

SĂNĂTATE: Luna septembrie poate scoate la lumină unele probleme, mare parte dintre ele rezolvabile, dacă te ocupi de ele imediat ce apar. Octombrie poate deveni o lună cu multe conflicte cu partenerii de orice fel, iar starea de sănătate poate fi afectată de tensiunile repetate și intense. Noiembrie poate fi o lună nefavorabilă pentru sănătate din cauza poftelor de tot felul.

BANI: Finanțele tale vor fi, și în această toamnă, la fel de fluctuante, de nesigure și încurcate. Septembrie aduce mai multă stabilitate, dar nu suficientă cât să te consideri eliberat de griji. Octombrie și noiembrie pot accentua unele probleme, mai ales prin dorințele care se cer împlinite imediat, uneori și împotriva dorinței partenerilor de orice fel.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – TAUR

DRAGOSTE: Toate lunile de toamnă aduc un vânt al schimbării puternic în viața ta sentimentală, fiecare în felul său.

Septembrie vine cu invitația de a clarifica relația actuală, ca să treci la nivelul următor în octombrie sau noiembrie. Ar fi bine totuși să eviți deciziile radicale, cel puțin în prima jumătate a lunii noiembrie.

CARIERĂ: În septembrie începe să se contureze un tablou diferit de ceea ce credeai că te așteaptă la serviciu în această toamnă. În octombrie vei și trăi aceste schimbări, unele te vor încânta, altele te vor descuraja. Noiembrie te ajută să te reorientezi pe plan profesional, dacă asta vei dori.

SĂNĂTATE: După toate trăirile intense din septembrie, în octombrie vei fi nevoit să acționezi pentru a restabili, atât cât se va putea, un echilibru în viața ta, ca să îți poți proteja sănătatea. Noiembrie poate fi, din nou, o lună intensă, așa că ar fi bine să te găsească pregătit. Toate lunile de toamnă te avertizează în legătură cu echilibrul psihic care trebuie menajat cu orice preț.

BANI: Banii vin, în această toamnă, din ceea ce îți place să faci, dintr-o pasiune devenită meserie sau din valorificarea unui talent nativ. Pot veni și din asocierile pe care le vei stabili în noiembrie, spre final, după ce vei parcurge câteva etape intermediare, destul de confuze și dezamăgitoare.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – GEMENI

DRAGOSTE: Toamna aceasta poate fi momentul unui mare pas înainte care va duce relația de cuplu în care ești implicat la nivelul următor, de exemplu prin căsătorie. În septembrie vei avea ocazia să descoperi și laturi mai puțin cunoscute ale partenerului, pe care le vei putea regla în octombrie, dacă vei avea timp pentru astfel de lucruri. Noiembrie poate aduce marele moment, pentru unii mult așteptat, pentru alții, o mare surpriză.

CARIERĂ: Evoluția profesională va continua să fie umbrită în toate lunile de toamnă, de decizii neinspirate, de mimarea unor calități pe care ai vrea să le ai, dar și de îndemnurile venite din familie, bazate pe exagerări. Ai nevoie de o coborâre urgentă cu picioarele pe pământ, pe care o poți obține în septembrie, cu eforturi ceva mai mici decât cele necesare în alte perioade.

SĂNĂTATE: În toate lunile de toamnă cel mai mare pericol la adresa stării tale de sănătate vine de la felul în care te alimentezi
sau cum nu o faci. Stresul zilnic se poate reflecta în apetitul tău, care va deveni și mai fluctuant. Se pot instala afecțiuni cronice, fără să simți ceva, deocamdată.

BANI: Finanțele fac parte din preocupările tale principale și în această toamnă, dar sunt mai multe zbateri decât reușite, ca și până acum. Rămâne valabilă și tendința de a cheltui tot ce câștigi, ca să faci impresie bună, să ai cu ce te lăuda.

HOROSCOP TOAMNĂ 2019 – RAC

DRAGOSTE: Relația de cuplu, în cazul în care a supraviețuit verii, va continua să existe așa, cu rănile și durerile acumulate, pe care le veți purta amândoi mai departe. Lunile de toamnă aduc o oarecare alinare, de la finalul lunii septembrie încolo. Se mai domolesc orgoliile, iar războiul intră în etapa de război rece.

CARIERĂ: Ai șansa de a te dezvolta pe plan profesional, pe baza unei deschideri speciale de care vei da dovadă, prin acceptarea unei noi specializări, care poate însemna inclusiv o nouă perioadă de școlarizare. Este bine să te păstrezi totuși în limite rezonabile și să nu te orientezi în mai multe direcții doar pentru că te simți în stare să faci asta, în acest moment.

SĂNĂTATE: Starea de sănătate poate fi afectată de exagerările care vor fi la ordinea zilei și în lunile de toamnă. Pe fondul eforturilor deosebite pe care va trebui să le depui la serviciu, vei simți nevoia unei compensații pe măsură, cel mai probabil interzisă în orice dietă sănătoasă.

BANI: Planul financiar rămâne pe locul secund în preocupările tale și în această toamnă, deși este prezent mereu în gândurile tale. Altele vor fi mai importante, printre care și acumularea unei experiențe profesionale inedite, care să te ajute să progresezi și pe acest plan, la momentul potrivit.

citeste continuarea pe libertatea.ro

Zodiac Chinezesc: Anul 2023 este Anul Speranței. Zodiile hărăzite cu noroc în Anul Iepurelui de Apă. Vor avea parte de o perioadă magică

Citeste si: Zilele NOROCOASE ale lunii Septembrie: Dragoste, Bani, Carieră – pentru fiecare Zodie în parte

Citeste si: Anunt devastator! Un milion de pensionari vor primi mai putini bani

Citeste si: O asistenta medicala din Iasi a murit imediat ce a iesit de la serviciu. Ce spun reprezentantii spitalului

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies