Primele declarații ale Narcisei Modrîngă despre videoclipul indecent cu ea. Ce spune fosta iubită a lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit într-un accident de mașină la Deveselu, despre imaginile care au apărut în mediul online

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 iul 2024, 21:20

Narcisa Modrîngă si Mădălin Păduran

Sursa: TikTok Narcisa Modrîngă

Narcisa Modrîngă a reacționat după ce urmăritorii ei din online au spus că au imagini indecente cu ea. Iată ce spune tânăra.

Narcisa Modrîngă, fosta iubită a lui Mădălin Păduran, tânărul care a murit într-un accident de mașină la Deveselu în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al partenerei lui, a făcut primele declarații după ce au apărut zvonuri potrivit cărora s-a filmat în ipostaze indecente. Iată ce a declarat tânăra!

Citește și: Detaliul observat într-un videoclip postat de Narcisa Modrîngă. Urmăritorii ei au văzut ce se află în spatele ei

Primele declarații ale Narcisei Modrîngă despre videoclipul indecent cu ea

Mădălin Păduran și-a pierdut viața la doar 23 de ani, într-un tragic accident în apropiere de Deveselu, după ce s-a zvonit că ar fi plecat în urmărirea unui alt tânăr, pe care îl suspecta că are o relație cu iubita lui, Narcisa.

Moartea tânărului a generat o serie de controverse ample în comunitate, iar Narciei i s-au adus acuzații grave.

Cu toate acestea, numărul urmăritorilor din online a crescut și mulți au susținut-o după moartea iubitului ei.

Însă, în ultimele zile, în mediul online circulă zvonuri potrivit cărora, Narcisa Modrînga s-ar fi filmat în ipostaze indecente, iar filmulețul ar fi ajuns pe internet. Astfel, fosta iubită a lui Mădălin a decis să-i pună la punct pe răutăcioși și le-a transmis un mesaj.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

''Nu mai vorbiți aiurea, că aveți nu știu ce videoclip cu mine! Nu vă e rușine să faceți vizualizări cu mine?'', este mesajul transmis de Narcisa Modrîngă.

Cu toate că tânăra dă de înțeles că oamenii spun minciuni în legătură cu presupusul filmuleț, câțiva dintre urmăritorii ei susțin că deja au intrat în posesia videoclipului, însă nu îl pot publica pe internet și o pun la zis pe Narcisa.

Citește și: Video-ul cu Narcisa Modrîngă care a împărțit internetul în două. Fosta iubită a lui Mădălin s-ar fi pozat în ipostaze indecente

"Păcat că nu pot să îl postez!", "După gesturile pe care le are în video, oare cine crede că nu ar fi ea?", "În video apare clar că e fața ta.", "Dacă nu era adv nu dădeai așa multă importanță.",

"Cu gesturile tale, demonstrezi cu adevărat ce e în acel video!", acestea sunt comentariile celor ce o urmăresc pe Narcisa Modrîngă pe TikTok!