Detaliul observat într-un videoclip postat de Narcisa Modrîngă. Urmăritorii ei au văzut ce se află în spatele ei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 09 iul 2024, 10:31

Ce au observat urmăritorii Narcisei într-un videoclip postat de aceasta pe TikTok. Este vorba de Mădălin

Sursa: TikTok

În urma unui videoclip postat de Narcisa Modrîngă, urmăritorii tinerei au observat un detaliu inedit în spatele acesteia, pe raftul de pe perete.

Cei ce au vizionat atent videoclipul postat de Narcisa Modrîngă nu au putut să nu observe faptul că în spatele acesteia se află o fotografie înrămată în care apare Mădălin.

Citește și: Narcisa Modrîngă își strigă durerea pe rețelele sociale: „Doamne, nu mai pot” Ce se întâmplă cu iubita lui Mădălin Păduran, tânărul mort în accidentul de la Deveselu

Narcisa Modrîngă suferă după iubitul mort în accidentul de la Deveselu

Nu este pentru prima dată când Narcisa postează videoclipuri cu subînțeles sau lasă loc de interpretări. De data aceasta, fără să vrea, adolescenta a atras privirile urmăritorilor săi, însă nu asupra ei, ci asupra unei fotografii pe care aceștia ar fi observat-o în spatele ei.

'' Poza de pe dulap cu madă☹️'' este unul dintre comentariile primite de Narcisa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Elena Merișoreanu despre căsnicia ei? Cum a reacționat artista când a aflat că soțul o înșelase cu prietena sa. „Eu eram rea de gură, îl tocam la cap.”

@narcisaa_modringa

Si în viata urmatoare🤍

♬ sunet original- andra beatrice.

Narcisa, dedicație muzicală pentru Mădălin

Nu de mult, Narcisa Modrîngă și-a exprimat suferința pe rețelele sociale, printr-o melodie pe care i-o dedica iubitului ei, Mădălin.

„Simpla ta prezență știu că o să mă dea pe spate. Cine pe cine minte, cine n-a vrut să rămână.

Mă găsești exact unde m-ai lăsat, între pustiu și furtună.

Unde ți-am zis că trecem peste orice dacă ne ținem de mână și o să fim suflete pereche după o viață împreună,” sunt versurile pe care Narcisa i le-a dedicat lui Mădălin.

Citește și: Video-ul cu Narcisa Modrîngă care a împărțit internetul în două. Fosta iubită a lui Mădălin s-ar fi pozat în ipostaze indecente

Mădălin Paul Păduran este tânărul care a pornit într-o cursă nebună cu final tragic. La data de 11 aprilie, acesta gonea după presupusul iubit al Narcisei, pe care tânărul era gelos.

Având la bord o viteză mult prea mare, Mădălin a intrat cu mașina direct într-un copac și nu a mai avut nicio șansă.

 


Episodul 29 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D miercuri, 17 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.