Prietenul lui Albert, mesaj pentru toți Războinicii: „În Survivor, liderul nu este...” Ce le-a transmis prin telefon?

,
Albert a vorbit cu prietenul lui, Adrian
Albert a vorbit cu prietenul lui, Adrian[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dacă prietenii Războinicilor de la Survivor România 2021 și-au dorit să vorbească doar cu ei, prietenul lui Albert a avut un mesaj pentru toată echipa. Ce a ținut să le transmită concurenților?


In articol:

A fost o săptămână foarte grea pentru Războinicii de la Survivor România 2021. Au pierdut primele 3 jocuri ale săptămânii, dar în final au reușit să se mobilizeze și să câștige jocul pentru comunicare. Ce mesaj a avut prietenul lui Albert pentru Războinici?

Cu cine a vorbit Albert după jocul de comunicare?

Războinicii au câștigat jocul pentru comunicare, astfel că au avut șansa de a comunica prin telefon cu prietenii dragi. Albert a mărturisit chiar înainte ca jocul să înceapă că are nevoie să audă vocea unei persoane dragi, perioada pe care o traversează fiind una destul de delicată. Războinicul a vorbit cu prietenul său, Adrian, iar acesta nu doar că l-a încurajat, ci a ținut să transmită un mesaj întregii echipe. 

„Ce îți spun ție e valabil și pentru colegii tăi. Ești mare din foarte multe puncte de vedere. Ești mare pentru că ai arătat României că pentru o imagine mai bună, în plan extern, noi trebuie să începem printr-o altă educație. Să fim mai buni cu ceilalți, noi între noi. Ai arătat faptul că în fața răutății trebuie să răspunzi cu bunătate, cu omenie și că în Survivor, liderul nu este cel care se bate cu pumnii în piept, adică cel care este foarte bun din punct de vedere sportiv, liderul înseamnă supraviețuitor. Te iubesc și pe tine și pe colegii tăi și vă aștept acasă să facem lucruri frumoase.”, a spus Adrian, prietenului lui Albert.

Citeste si: Nominalizată spre eliminare, Adelina a dat cărțile pe față. A dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor: „Noi nu ne-am iubit, nu aveam o părere bună unii despre ceilalți...”

Prietenul lui Albert a reușit să îi ridice acestuia moralul și să îi dea putere pentru a continua lupta la Survivor România 2021 și a ajunge cât mai departe în competiție.

Albert a fost bucuros că a avut posibilitatea de a vorbi cu un apropiat, concurentul simțind tot mai mult lipsa celor dragi.

Războinicii au încheiat săptămâna de joc cu zâmbetul pe buze, având în vedere că au câștigat jocul de comunicare și au vorbit cu prietenii, însă știu că îi așteaptă un consiliu de eliminare foarte dificil. Maria și Adelina se află în pericol de eliminare, astfel că, în mod cert, un Războinic sau o Războinică va pleca acasă, în funcție de votul celor de acasă și de nominalizarea favoritului săptămânii. 

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Maria a vărsat lacrimi amare pentru Albert: „Două luni am fost alături de el și crede că...” Ce i-a făcut Războinicul?

Imagini șocante cu Rudel Obreja: cum arată fostul campion, după ce a dus cancerul pe picioare din închisoare/ FOTO

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce nu mai aduce Maria puncte la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit ce i se întâmplă: „Sunt 2 motive...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies