Nominalizată spre eliminare, Adelina a dat cărțile pe față. A dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în echipa Războinicilor: „Noi nu ne-am iubit, nu aveam o părere bună unii despre ceilalți...”

,
Adelina, concurentă la Survivor România 2021
Adelina, concurentă la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Într-o discuție cu Maria și Elena Marin, Adelina a spus ceea ce se pare că Războinicii au încercat să ascundă în ultima perioadă. Ce se întâmplă, de fapt, în echipa lor?


In articol:

În perioada în care Faimoșii se certau și recunoșteau că sunt o echipă doar în momentele în care intră pe traseu, Războinicii spuneau că au găsit modalitatea prin care în tabăra lor să fie mereu armonie. Deși păreau cei mai buni prieteni și puteau trece cu ușurință peste micile conflicte, Adelina a dezvăluit înaintea jocului de comunicare de astăzi că lucrurile nu au fost niciodată roz în echipa lor.

Ce a spus Războinica?

Adelina, dezvăluiri despre relația dintre Războinici. Cum se comportă unii cu ceilalți?

Adelina și Maria sunt nominalizate spre eliminare  în această săptămână și sunt șanse mari ca una dintre cele două Războinice să părăsească emisiunea în consiliul de eliminare. Pentru că drumul ei la Survivor România 2021 se poate încheia, Adelina s-a hotărât să spună tot adevărul despre echipa din care face parte.

Războinica Adelina s-a apropiat foarte mult de Maria în ultima perioadă, dar și de Elena Marin după unificarea echipelor, iar discuția cu cele două a făcut-o pe Războinică să vadă lucrurile cu alți ochi.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal in miez de noapte la Razboinici. Adelina Damian, pusa din nou la zid: "De ce ai venit aici, ai gresit emisiunea..."

Dezamăgită de atitudinea Războinicilor, Adelina a dezvăluit că, în realitate, în echipa lor au existat mereu tensiuni și că nu s-au înțeles atât de bine pe cât au lăsat să pară, astfel că, în acest moment, nimic nu o mai poate surprinde.

„Nu cred că echipa asta va mai putea fi așa cum a fost odată pentru că e clar că noi, de fapt, nu ne-am iubit și nu aveam o părere foarte bună unii despre ceilalți, doar ne-am acceptat, doar ne-am suportat și părerile astea pe care ni le-am făcut unii despre alții oricum nu cred că se vor mai schimba, cel puțin nu aici, la Survivor.”, a spus Adelina.

Adelina regretă că a lăsat-o pe Maria să își exprime punctul de vedere în consiliul de nominalizare, Războinica fiind de părere că Maria și-a atras antipatii pentru că a susținut-o pe ea, acesta fiind motivul pentru care colegii au nominalizat-o spre eliminare.

Chiar dacă ar putea părăsi competiția în această seară, Maria este mulțumită că a câștigat două prietene, Adelina și Elena Marin, Războinica fiind convinsă că se vor întâlni și în România, după ce competiția va ajunge la final.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Maria a vărsat lacrimi amare pentru Albert: „Două luni am fost alături de el și crede că...” Ce i-a făcut Războinicul?

Video - Un medic a luat bani de la un cămătar și apoi a fost șantajat pentru a restitui de 4 ori suma primită (Surse)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce nu mai aduce Maria puncte la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit ce i se întâmplă: „Sunt 2 motive...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies