Daniel Pavel a făcut anunțul. Ce concurent din echipa Războinicilor se află în pericol de eliminare?

,
Războinicii la consiliul de nominalizare
Războinicii la consiliul de nominalizare[Sursa foto: Captură KANAL D]

La consiliile de nominalizare apar frecvent tensiuni, dar și răsturnări de situație. Pe cine au nominalizat Războinicii în această seară?


In articol:

Lucrurile se schimbă de la o zi la alta la Survivor România 2021. Strategiile concurenților sunt tot timpul altele, astfel că în consiliile de nominalizare, în momentul în care concurenții își exprimă votul, de multe ori apar surprize, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

Ce concurent din echipa Războinicilor ar putea părăsi competiția în consiliul de eliminare de duminică?

Cum au votat Războinicii în al doilea consiliu de nominalizare al săptămânii? 

Fiecare detaliu contează enorm la Survivor România 2021, astfel că atât Faimoșii, cât și Războinicii iau în calcul orice aspect în momentul în care fac nominalizări. În consiliul din această seară, Războinicii și-au exprimat din nou votul, având în vedere că ei au pierdut și al doilea joc de imunitate al săptămânii. Pentru că nu mai au aceeași răbdare ca la început, iar presiunea este uriașă, concurenții ajung de multe ori să își reproșeze diferite lucruri, multe dintre ele banale, dar care pot reprezenta scânteia care să declanșeze un adevărat conflict.

Citeste si: Albert, dezamăgit profund de Maria: „Am fost dus cu zăhărelul de ea...” Le-a mărturisit totul lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă

După ce au spus tot ce aveau pe suflet, Războinicii au votat așa cum au considerat că este mai bine pentru echipa lor.

Ulterior, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a citit voturile și a rostit numele concurentului care se află în pericol de eliminare în această săptămână. Maria a strâns cele mai multe voturi din partea colegilor, astfel că drumul ei în competiția Survivor România 2021 s-ar putea încheia în consiliul de eliminare de duminică, în situația în care va primi cele mai puține voturi din partea publicului.

„Maria, 3 voturi și iată, nominalizată spre eliminare.

Rezultatul acestui consiliu de nominalizare.”, a spus Daniel Pavel.

Întrebată ce crede despre votul colegilor, Maria și-a exprimat opinia în legătură cu acest subiect.

„Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, mă supără părerile colegilor mei, mă supără că m-am lăsat afectată deoarece m-am atașat prea mult de oamenii din echipa asta. Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și mai puțin să pun suflet aici, la Survivor.

Nu s-ar fi ajuns aici, la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită. Atât.”, a spus Maria.

În momentul de față, două concurente se află în pericol de eliminare la Survivor România 2021. Adelina și Maria din echipa Războinicilor au fost nominalizate de colegii de echipă, astfel că sunt șanse mari ca una dintre cele două să rateze șansa de a ajunge la finalul competiției.

Citeste si: Maria Chitu, oaia neagra de la Survivor Romania 2021. Cum s-au rasculat Faimosii si Razboinicii impotriva ei si au facut-o sa planga in Consiliul de Nominalizare

 

Citește-ne pe
Citește și:

Albert, dezvăluiri despre Adelina: „S-a apropiat de Zanni, au dormit împreună...” Războinicul a povestit tot ce se întâmplă în camp

Accidentul PNL din Senat: Alexandru Nazare explică de ce nu a votat certificatul verde la locul de muncă

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seama că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies