Albert, dezvăluiri despre Adelina: „S-a apropiat de Zanni, au dormit împreună...” Războinicul a povestit tot ce se întâmplă în camp

,
Albert și Adelina s-au certat în consiliul de nominalizare
Albert și Adelina s-au certat în consiliul de nominalizare[Sursa foto: Captură KANAL D]

Se pare că prietenia dintre Adelina și Zanni nu este benefică pentru nicio echipă. Pentru că Adelina i-a acuzat pe Războinici că nu o susțin, Albert a răbufnit. Ce i-a spus?


In articol:

Albert a fost foarte deranjat de faptul că Adelina și Maria s-au aliat împotriva băieților din echipă. Supărat pentru că el și restul băieților au fost puși la zid pentru că nu le-ar lua apărarea în fața Faimoșilor, Albert a dezvăluit adevăratul motiv pentru care se întâmplă acest lucru.

Albert și Adelina de la Survivor România 2021, schimb de replici în consiliul de nominalizare

Războinicii au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, iar în echipa lor au apărut o mulțime de tensiuni. Maria și Adelina sunt deranjate de faptul că Războinicii nu le iau apărarea și nu se implică în micile conflicte pe care cele două le au cu Faimoșii. Albert a vrut să lămurească acest aspect în consiliu și a explicat de ce au această atitudine.

Băieții din echipa Războinicilor ar fi decis să stea departe de conflicte în momentul în care Adelina s-a apropiat de Zanni. Albert a spus că apropierea celor doi l-a determinat pe el să nu îi mai ia apărarea, având în vedere că cei doi și-au permis mai multe glume și chiar au dormit împreună.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

Tensiunile sunt puternice în tabăra Războinicilor, iar Adelina și Maria au reușit să îi enerveze la culme pe băieți. Albert nu s-a ferit să spună că este dezamăgit inclusiv de Maria, concurenta de care s-a apropiat cel mai mult și pe care o vedea ca pe o soră.

„Adelina s-a tot apropiat de Zanni, au dormit împreună, și-au permis anumite glume. De aici a plecat toată povestea, de ce nu îi ținem partea, de ce nu îi luăm apărarea. Având în vedere că tu ai glume cu o persoană și îți permiți să faci glume în timpul jocului, eu nu mă mai bag în discuția asta. Voi stați toată ziua bot în bot o grămadă de ore, sunteți prieteni, sunteți apropiați, eu nu am cum să mă bag, mai ales când și tu începi o glumă pe traseu.

Adelina i-a spus lui Zanni astăzi ceva de genul: „hai, dacă vrei să rămân în competiție, știi ce ai de făcut, pierde punctul.”. Ea s-a supărat și din prietenia ei cu Zanni noi trebuia să îi luăm partea(...). Sunt foarte dezamăgit și de Maria pentru că ea, de când a venit în competiție, am considerat-o ca sora mea, am iubit-o și m-am apropiat de ea. Astăzi ne-a făcut „găini”, nu știu de unde a dedus ea că suntem găini că nu le ducem războiul ăsta.”, a spus Albert în consiliul de nominalizare.

Citeste si: WOW! Cate kilograme a dat jos Culita Sterp la Survivor Romania in cele aproape cinci luni: "Vai de capul meu! Satana mai merge acolo, nu eu!"

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

CONTROVERSĂ: un deputat PSD cere PUBLICAREA schemei de tratament anticoronavirus, ca românii să se poată trata singur

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Lupta este din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021. Ce anunț a făcut Daniel Pavel înaintea jocului pentru imunitate?

Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seama că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies