Maria și Adelina le-au declarat război băieților din echipă: „Când sunt în fața Faimoșilor...” De ce au apărut conflicte în echipa Războinicilor?

,
Maria și Adelina de la Survivor România 2021
Maria și Adelina de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce au pierdut prima imunitate a săptămânii, Maria și Adelina sunt mai supărate ca niciodată și au decis să le declare război băieților din echipă. Ce au dezvăluit cele două Războinice?


In articol:

În urmă cu mai multe săptămâni, băieții din echipa Faimoșilor erau puși la zid pentru atitudinea nepotrivită pe care ar fi avut-o în relația cu fetele din echipă. Ei bine, se pare că acum lucrurile s-au schimbat și au apărut neînțelegeri între băieții și fetele din echipa Războinicilor.

Ce le-a deranjat pe Adelina și Maria?

Războinicele Adelina și Maria s-au unit împotriva băieților. De ce au luat această decizie?

Înfrângerea din această seară se pare că a fost picătura care a umplut paharul. Deși au dat impresia că în echipa lor lucrurile merg ca pe roate și este tot timpul armonie, se pare că există tensiuni puternice în tabăra Războinicilor. Ajunse în camp după jocul pentru imunitate, Adelina și Maria au avut o discuție serioasă cu privire la comportamentul băieților din echipă.

Cele două Războinice sunt supărate pentru că băieții din echipa lor nu le susțin, dar și pentru că aceștia refuză să se implice în diferite discuții, mai ales atunci când în apropiere se află și Faimoșii. Mai mult, cele două concurente de la Survivor România 2021 s-au declarat uimite de apropierea dintre Albert, Marius și Andrei, în contextul în care au existat nenumărate conflicte între aceștia în trecut.

Citeste si: Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

„M-am dus de mai multe ori și le-am reproșat și lui Andrei și lui Marius că ei niciodată nu ne iau apărarea, când sunt în fața Faimoșilor, nimeni nu zice nimic, când suntem în camp, da, ai avut dreptate, ei au greșit.

Când este vorba să fie acolo, tac mâlc ca să nu se pună rău cu nimeni. De Albert nu mi-am dat seama încă pentru că nu a fost pus în anumite situații ca să fie nevoie să îi cer lui părerea.”, a spus Maria.

Maria și Adelina sunt hotărâte să se apere una pe cealaltă, indiferent de situație, astfel că în prezent sunt cele mai bune prietene, încercând să facă față situațiilor mai puțin plăcute de pe trasee, dar și din camp.

„Și dacă o să plec, măcar am câștigat o prietenă.”, a spus Maria înainte de a o îmbrățișa pe Adelina.

Adelina este de părere că tot vibe-ul pozitiv al echipei a dispărut după momentul unificării. 

Citeste si: Lupta este din ce în ce mai strânsă la Survivor România 2021. Ce anunț a făcut Daniel Pavel înaintea jocului pentru imunitate?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Sebastian Chitoșcă după ce a vorbit cu soția lui? Faimosul este complet schimbat: „Mi-am dat seama că...” Acum este evident de ce s-a îndepărtat de Zanni

Tragerile Loteriei Române - Numerele câștigătoare la 6/49 de duminică, 26 septembrie

S-a TERMINAT! Final de drum pentru Gabriela Firea și Florentin Pandele. Cu cine a înșelat-o. ESTE SCANDAL IMENS

Live Stream Online „Survivor România” - Ediţia de vineri, 4 iunie 2021 - VIDEO Zanni, conflict de proporții cu Adelina!

Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies