Războinicii au decis! Ce concurent din echipa lor se află în pericol de eliminare în această săptămână?

,
Faimoșii și Războinicii la consiliul de nominalizare de la Survivor România 2021
Faimoșii și Războinicii la consiliul de nominalizare de la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Un joc de imunitate pierdut înseamnă automat o nouă nominalizare în consiliu. Iată ce concurent din echipa Războinicilor ar putea părăsi competiția la finalul acestei săptămâni.


In articol:

La începutul competiției Survivor România 2021, concurenților le era destul de ușor să facă nominalizări în consiliu, având în vedere că puteau judeca în funcție de performanțele sportive ale fiecărui concurent și puteau elimina verigile slabe. Acum, când în competiție au rămas doar cei mai buni Faimoși și Războinici, deciziile sunt din ce în ce mai greu de luat.

Pe cine au nominalizat Războinicii în această seară, având în vedere că ei au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii?

O nouă nominalizare în echipa Războinicilor. Ce concurent se află în pericol?

Faimoșii și Războinicii luptă din răsputeri pentru a câștiga jocurile de imunitate și a nu ajunge în situația de a se nominaliza în consilu. Deciziile sunt tot mai greu de luat, având în vedere că fiecare concurent aflat în competiție la momentul actual a demonstrat că merită să ajungă cât mai departe, poate chiar în Marea Finală.

În această seară, consiliul de nominalizare a fost unul foarte dificil pentru echipa albastră. Ei au pierdut primul joc de imunitate al acestei săptămâni, cu scorul de 10 la 3, astfel că au adus făcliile și au fost nevoiți să facă nominalizări. Acum este momentul strategiilor, astfel că fiecare concurent votează în funcție de ce simte. Toți cei rămași în competiție au avut rezultate remarcabile pe traseu, au adus puncte importante de-a lungul timpului, astfel că le este cu atât mai greu să se nominalizeze.

Citeste si: Cât de gravă este accidentarea suferită de Albert la Survivor România 2021? Incredibil ce a pățit pe traseu

După ce au discutat o serie de aspecte referitoare la evoluția lor pe traseu, Războinicii au trecut la nominalizări. La scurt timp după ce a fost exprimat și ultimul vot, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a rostit numele primului concurent aflat în pericol de eliminare în această săptămână.

Este vorba despre Adelina din echipa Războinicilor. Concurenta a primit cele mai multe voturi din partea colegilor, astfel că ar putea părăsi competiția în consiliul de eliminare de duminică.

„Adelina, trei voturi, din punct de vedere matematic ești nominalizată spre eliminare în această seară, din echipa Războinicilor.”, a spus Daniel Pavel.

După ce a aflat cum au votat colegii, Adelina a ținut să spună câteva cuvinte.

„Da, domnul Dan, normal că mă așteptam, așa e normal să fie. Nu cred că le-am cerut vreodată să facă strategii ca să stau eu aici mai mult, d-asta mă și doare foarte tare că ei cred că fac chestia asta acum că vreau eu să mai stau în competiție. Nu cred că am venit să îi întreb cu cine votează, dacă fac strategii, dacă vor să facă strategii, să îi scoatem în față pe cei mai votați, niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. Mă așteptam la acest vot, e votul corect și să mergem mai departe.”, a spus Adelina.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Elena Marin nu îi dă replica lui Zanni la Survivor România 2021. Logodnicul Faimoasei a dezvăluit totul: „Cu siguranță are...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal de proportii in Consiliul de Nominalizare. Zanni ii da fatala Adelinei Damian: "Esti GAME OVER..."

Liderii UE se așteaptă la o 'întrerupere gravă' a gazelor rusești: țările să își actualizeze planurile de urgență

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sorin Puscasu ii declara razboi lui Alin Salajean. Mesajul dur pentru fostul lui coechipier: "O fetita care nu a avut curaj sa se lupte cu mine fata in fata"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies