Cine este persoana care îi lipsește cel mai mult lui Albert? Războinicul, măcinat de dor: „Simt nevoia să vorbesc cu...”

,
Albert, concurent la Survivor România 2021
Albert, concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Este în competiția Survivor România 2021 încă de la început, iar de fiecare dată când se gândește la cei dragi, Albert trece printr-o mulțime de stări. Cu cine și-ar dori să vorbească?


In articol:

Chiar dacă a încercat să se concentreze doar la ceea ce are de făcut la Survivor România 2021 și să nu se lase copleșit de emoții, Albert recunoaște că nu trece printr-o perioadă bună din punct de vedere emoțional.

Războinicul le duce dorul celor dragi și a recunoscut că există o persoană care îi lipsește enorm.

Cum se simte Albert înaintea ultimului joc al săptămânii la Survivor România 2021?

Albert pare să se gândească din ce în ce mai mult la cei dragi. Războinicul a mărturisit că din punct de vedere psihic nu este o perioadă foarte bună pentru el, acesta fiind supărat și din cauza accidentării suferite pe traseu. Albert a călcat strâmb și de atunci, medicul nu i-a mai permis să intre pe traseu, fiind nevoie de câteva zile de odihnă pentru a-și reveni complet.

Înainte de ultimul joc al săptămânii, Albert a dezvăluit că își dorește enorm să vorbească cu o persoană apropiată și că cei dragi îi lipsesc din ce în ce mai mult. 

„Mi-e tare dor și de prieteni, de familie, de apropiați, de rude sunt efectiv ca într-o bulă. Parcă m-am născut aici, mi-e din ce în ce mai greu, parcă ușor, ușor de când nu am mai avut jocuri de comunicare sau dacă le-am avut au fost foarte rare, parcă uit cumva de ce se întâmplă în afara Survivor, parcă m-am obișnuit prea tare aici(...). Simt nevoia rău de tot să vorbesc cu cineva de acasă, mă simt așa încărcat, mă simt plin, simt nevoia să mai aud pe cineva.

Cel mai dor îmi este de tatăl meu, de mama mea, de bunica mea, de verișoara mea, de verișorul meu, de prietenii apropiați. Îmi e dor să îi aud. Îmi e dor de toată lumea, dar în principal de familie, mi-e foarte dor.”, a dezvăluit Albert.

Citeste si: Maria a vărsat lacrimi amare pentru Albert: „Două luni am fost alături de el și crede că...” Ce i-a făcut Războinicul?

Deși își dorește să ajungă până în finală la Survivor România 2021 și chiar să câștige marele premiu, Albert recunoaște că lupta este din ce în ce mai grea și nu din cauza condițiilor din Republica Dominicană, ci din cauza faptului că trebuie să stea departe de toți cei dragi. 

Citeste si: Albert, dezamăgit profund de Maria: „Am fost dus cu zăhărelul de ea...” Le-a mărturisit totul lui Zanni și lui Sebastian Chitoșcă

 

Citește-ne pe

Citește și:

Apel către agenţiile de turism: „Nu mai vindeţi turiştilor cel mai toxic produs pentru Delta Dunării“

Sebastian Chitoșcă, mesaj important în consiliul de nominalizare: „Am așteptat foarte mult acest moment...” Ce a spus Faimosul?

China are nevoie de cărbune rusesc, Moscova are nevoie de noi clienți (analiză)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

De ce nu mai aduce Maria puncte la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit ce i se întâmplă: „Sunt 2 motive...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies