Prețul pentru o noapte de cazare în Mamaia poate ajunge până la 4000 de lei pe noapte. Care sunt cele mai ieftine stațiuni de pe litoralul românesc

,
Cea mai ieftină cazare

Prețul pentru o noapte de cazare în Mamaia poate ajunge până la 4.000 de lei pe noapte. Care sunt cele mai ieftine stațiuni de pe litoralul românesc

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Plajele din sudul stațiunii Mamaia sunt cele mai căutate în această perioadă și asta datorită tarifelor mult mai mici. Aici, un șezlong se închiriază cu 35 de lei, atât în timpul săptămânii cât și în weekend. În plus, grupurile de patru persoane beneficiază și de oferte: la trei șezlonguri închiriate, al patrulea este gratuit.


In articol:

Prețuri mai mari se regăsesc doar în nordul stațiunii Mamaia, acolo unde șezlongul se închiriază între 60 ș 250 de lei.

Trebuie să știți, însă, că este vârf de sezon estival iar tarifele au crescut cu 15%. Până acum, această majorare se simte doar la cazare. Mai exact, în stațiunea Mamaia, prețurile unei nopți de cazare pornește de la 350 de lei și poate ajunge până la 4.000 de lei, în funcție de serviciile dorite.

Cât costă cazarea în stațiunea Mamaia

Cele mai scăzute prețuri le veți găsi doar în sudul stațiunii, aici unde plajele sunt și ceva mai animate. Familii întregi cu copii au venit la mare să se bucure de vremea frumoasă.

Prețurile pot ajunge şi la 2.650 de lei, la unul de patru stele în stațiunea Mamaia.

Așadar, un cuplu se poate caza șapte zile în Mamaia la un hotel de trei stele începând cu 1.700 de lei. În cazul în care veniți cu un copil mic, cu vârste cuprinse între 0-5 ani, prețul va fi de 1.800 de lei/sejur, fără masă inclusă.

Cât costă cazarea în Mamaia

Dacă vorbim de un hotel de patru stele, tot fără masă, sejurul pentru un cuplu va costa 2.650 de lei. Dacă veniți și cu copilul, atunci veți avea de plătit 3.200 de lei, în cazul în care vârsta lui este cuprinsă între 0-3 ani. Dacă cel mic are între 3-8 ani, sejurul va porni de la suma de 4.800 de lei.

Cât costă cazarea în stațiunile Jupiter și Venus

În stațiunea Jupiter, anumite hoteluri de două stele oferă sejururi care pornesc de la 1.700 de lei. Dacă vorbim de o familie cu un copil, prețurile pornesc de la 2.200 de lei/familie. Dacă vorbim despre o pensiune completă la un hotel de două stele, sejurul va costa minim 2.700 de lei. În cazul familiilor cu un copil, prețurile încep de la 3.200 de lei.

La hotelurile de trei stele cu mic dejun inclus, un cuplu va plăti 2.300 de lei/sejur, iar o familie cu un copil va plăti pentru același sejur 2.600 de lei.

Citeste si: Ministrul Turismului, despre taxa de 200 de lei pentru un cearșaf pe plajă: "Noi nu avem măsuri legale cu privire la prețuri, nu avem competențe"

Hotelurile de două şi de trei stele din stațiunea Venus oferă cazări cu prețuri începând de la 1.700 de lei/sejur. Dacă familia vine cu un copil de maxim cinci ani, prețurile pornesc de la 2.200 de lei/sejur. Dacă micul dejun este inclus la un hotel de trei stele, sejurul va costa 3.200 de lei fără copil și 3.400 de lei cu copil.

Cât costă cazarea în stațiunile Eforie Nord și Olimp

Cazare Eforie Nord și Olimp

Preţul unui sejur de șapte nopţi pe litoralul românesc, în luna iulie, începe de la 1.000 de lei pentru un cuplu, fără masă inclusă, la un hotel de trei stele, în staţiunea Eforie Nord.

„Dar aceasta este o excepţie, pentru că, în general, hotelurile de 3 stele au oferte care pornesc de la 1.400 de lei. Aici, unele percep costuri suplimentare pentru un cuplu care vine cu copil mic de până în 5 ani, altele nu. În cazul celor care cer mai mult, oferta pornește de la 1.900 de lei pe sejur. La cele cu doi copii, ofertele au preţ de start de 2.700 de lei. Toate ofertele prezentate nu au nici o masă inclusă”, se arată într-un studiu.

Citeste si: Gigi Becali se îmbogățește pe zi ce trece! Milionarul și-a cumpărat hotel de cinci stele pe malul Mării Negre. Cât te costă dacă vrei să-ți petreci vacanța acolo

În stațiunea Olimp, un hotel de trei stele care are mic dejun inclus oferă sejururi cu prețuri care pornesc de la 2.400 de lei. Dacă veniți și cu un copil, prețul se majorează la 2.600 de lei, iar dacă veniți cu ambii copii, prețul crește la 2.750 de lei.

„Recomandăm turiștilor noștri să se conformeze regulilor impuse de hoteluri pentru a crește nivelul de siguranță, atât pentru ei, cât şi pentru cei din jurul lor. Numai respectându-ne unii pe alți ne vom putea asigura că vom avea o vacanță liniștită”, a declarat Lucian Bădîrcea.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Litoralul românesc, la mare preț! Tarifele din vara asta sunt mai mari că plajele proaspăt extinse, iar calitatea serviciilor pe alocuri, mai mică decât așteptările turiștilor!

A murit regele pop-ului israelian: Era socrul lui Quentin Tarantino

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bugetul de vacanță: Cum îl calculezi și cum îl gestionezi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies