Litoralul românesc, la mare preț! Tarifele din vara asta sunt mai mari că plajele proaspăt extinse, iar calitatea serviciilor pe alocuri, mai mică decât așteptările turiștilor!

,

Avem un litoral cu prețuri fără egal! Scumpirile din ultimele luni au provocat creșteri mari de prețuri și la serviciile turistice de la malul marii.


In articol:

Mai sărac și mai strâmtorat că niciodată romanul de rând, care a mai strâns puțin cureaua, mai caută prin buzunar, mai face economie și se chinuie să ajungă până la mare. Scumpirile din ultimele luni se pare că le-au schimbat și obiceiurile! Sejurul pe litoral nu mai este de o săptămâna, ci de două sau trei zile.

Iar călătoria cu mașina costă de două ori mai mult decât anul trecut și se împarte acum cu familia ori prietenii. Echipa Asta-i România a ajuns pe litoralul romanesc pentru a lua pulsul tuturor activităților si tarifelor existente in prezent. 

Litoralul românesc, la mare preț! Tarifele din vara asta sunt mai mari că plajele proaspăt extinse

De sus, de la nivelul pescărușilor litoralul românesc este o splendoare! Fâșia din nisip îmbrățișată de lac și mare, întinsă pe 8 kilometri, la care visam un an întreg și pe care abia așteptăm să ne întindem cearșaful! Dar cum socoteală de acasă nu se potrivește cu cea de la mare, vara asta vacanță ne costă mai mult, decât am plătit vreodată! Scumpirile au venit la pachet, de la drum, cazare și până la hamsie și porumb fiert. Pe litoralul românesc totul s-a mărit, de la plaje până la prețuri, la cazare, la mâncare, la tot ceea ce înseamnă Horeca.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, viața bate filmul! În scaun cu rotile- Multiplu campion la tenis

„Prețurile au explodat foarte mult! Prețurile sunt foarte, foarte mari! Cel puțin cu 30-40 la sută mai mari. Anul trecut era un plin 450 de ron la mașina noastră și anul acesta avem aproape de 700 de ron! Am încercat să facem economie dar nu ai de unde să faci economie! Pur și simplu am venit! Am zis că e vorba despre o săptămâna și asta este!”, a spus cu tristețe în glas, un turist aflat pe plajă.

Ca în fiecare an, Mamaia rămâne în topul stațiunilor de pe litoral.

Aici, o camera decentă la un hotel de 3 stele este 400 de lei, la 4 stele pornește de la 850 lei, iar pentru 5 stele nu va uitați pe oferte dacă nu sunteți dispuși să cheltuiți minimum 1200 de ron pe noapte. Cele mai ieftine stațiuni sunt Eforie și Venus, unde prețurile pornesc de la 1200-1400 de ron, pentru un sejur de șapte nopți, la un hotel de 3 stele, fără masă și alte facilități.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, românii, sufocați de scumpiri

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Numărul infectărilor cu COVID-19 a crescut alarmant. Spitalele nu mai au locuri și au devenit focare de infecție

Zeci de ţări au cerut Rusiei să-şi retragă imediat trupele de la centrala nucleară Zaporojie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

5 milioane de pensionari au primit o veste proastă despre pensii. Despre ce este vorba

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies