Vestea momentului pentru românii care merg în vacanță în această țară. Puteți merge fără test COVID

,
Vestea momentului pentru românii care merg în vacanță în această țară. Puteți merge fără test COVID
Tara care nu cere test PCR

Vești bune pentru românii care vor să plece în vacanță în această lună, există locații în care nu trebuie să prezentați testul COVID.


In articol:

Vicepreședintele ANAT, Alin Burcea, a făcut noi precizări pentru cei care se decid să plece în vacanță în această lună. Există locații unde nu este nevoie să prezentați testul PCR.

Vestea momentului pentru românii care merg în vacanță în această țară. NU trebuie să prezentați testul COVID

Alin Burcea a venit cu propuneri pentru românii care vor să plece în vacanță, dar nu vor să facă teste PCR. Acesta a precizat că românii pot merge în locațiile din România, unde nu se cere nimic, și în Bulgaria.

Vestea momentului pentru românii care merg în vacanță în această țară. Puteți merge fără test COVID
Vacanta in Bulgaria

”Este un loc deosebit în care putem merge și care se numește România și se mai poate merge în Bulgaria. Bulgaria e verde, noi suntem și mai verzi, deci între noi nu este nicio problemă. Până pe 31 august au anunțat că nu ne cer nimic.

Albania nu mai știu exact să vă spun, pentru că se schimbă de la zi la zi, dar cred că și în Albania se poate merge fără test, este tot verde. Acolo avem cred că peste 500 de turiști. A fost foarte căutată Albania tocmai pentru că nu a cerut teste toată vara”, a declarat Alin Burcea, vicepreședinte ANAT.

Citeste si: Cât costă un şezlong pe plajele din Grecia? La banii ăştia, în Mamaia nu te “lipeşti”

Locuri în care poți merge în vacanță cu familia

Vicepreședintele ANAT a fost întrebat unde ar putea merge românii în vacanță alături de copii, având în vedere că sezonul estival se va termina într-o lună.

Acesta a precizat că nu sunt destinați noi, apărute peste noapte, dar sunt cele tradiționale pe care le știm deja.

Vestea momentului pentru românii care merg în vacanță în această țară. Puteți merge fără test COVID
Destinatii de vacanta

”Nu sunt destinații noi care să apară pe hartă dintr-o dată. Sunt cele tradiționale, în sensul că, așa după cum am spus, litoralul românesc și nu numai, pentru că se vinde foarte mult balneo și munte. În 2020, românii au redescoperit România și au rămas aici.

Bineînțeles, Grecia, Turcia rămân în vigoare, chiar dacă sunt pe lista roșie, dar sunt destui români vaccinați care nu au nicio problemă. Egiptul a început să se vândă și, după cum estimăm cu toții, va fi vârful de lance din septembrie încolo, continuând cu revelionul. Probabil că vom avea iarăși 10-12 mii de turiști în Egipt.

Sunt destul de multe circuite prin diferite părți ale lumii. Sunt în Portugalia, În Malta. Malta e în scădere, e galbenă și se pare că se duce către verde”, a mai spus vicepreședintele ANAT

Citeste si: CNSU a publicat lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic. SUA și alte trei țări au intrat în zona roșie

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Cât costă un şezlong pe plajele din Grecia? La banii ăştia, în Mamaia nu te “lipeşti”

Concediu de coșmar pentru 80.000 de turiști: sunt blocați pe o insulă din cauza cazurilor de Covid-19; condiții draconice de plecare

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Germania ar urma să înăsprească restricţiile pentru persoanele nevaccinate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies