Preț benzină și motorină 7 decembrie 2022: Ieftinire masivă a carburanților în România. La cât a ajuns miercuri litrul de benzină sau de motorină

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 07 dec 2022, 09:12

Carburanții au înregistrat miercuri o nouă scădere de preț

Sursa: freepik.com

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină-motorină miercuri,

7 decembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citește și: Preschimbare permis auto 2022. Care sunt actele necesare și cât costă înlocuirea permisiului de conducere expirat

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022 

Preț benzină- motorină miercuri, 7 decembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Ziua de miercuri aduce o nouă scădere consecutivă de preț atât pentru benzină, cât și pentru motorină în toate orașele țării. 

Benzina a coborât azi la cel mai redus nivel al ultimelor 2 luni, iar motorina a atins un nivel nemainâtâlnit de la începutul lunii martie.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru miercuri, 7 decembrie au fost afișate și se observă astăzi o nouă scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 6.41 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei. 

În ceea ce privește preț motorină miercuri, 7 decembrie 2022, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.59 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din localitatea Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Citește și: S-a prelungit sesiunea de depunere a dosarelor pentru Rabla Clasic și Rabla Plus. Noul termen de înscriere în programele RABLA 2022

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.41 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.61 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 7 decembrie 2022 este de 6.41 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este azi de 7.61 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București este miercuri de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Mol și Petrom. 

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.45

Cel mai mic preț motorină: 7.64

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.44

Cel mai mic preț motorină: 7.64

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.45

Cel mai mic preț motorină: 7.64

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.47

Cel mai mic preț motorină: 7.61

Cel mai pic preț GPL: 4.01 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 7 decembrie 2022, consultați   peco-online.ro 

Preț benzină și motorină 20 decembrie 2022: Benzina, sub pragul de 6 lei. Carburanții înregistrează marți o nouă scădere de preț

De ce motorina este mai scumpă?

Invitat în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Digi24, ministrul Energiei, Virgil Popescu a explicat de ce s-a ajuns la această diferență mare de preț între benzină și motorină. 

Potrivit acestuia, diferența mare de preț între aceste tipuri de carburanți are legătură cu războiul din Ucraina. 

”Există o reţetă tehnologică, se produce dintr-un baril de petrol atâta benzină, atâta motorină. Dacă se putea produce mai multă motorină, se făcea deja. Diferenţa de preţ între benzină şi motorină nu cred că va rămâne, sunt fluctuaţii. Probabil va mai scade, probabil va rămâne pe aici. Cotaţia motorinei probabil va rămâne, şi Ucraina cere multă motorină, deci este cerere de motorină şi toate statele importă motorină”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies