Preț benzină și motorină 6 decembrie 2022: Scădere considerabilă a prețurilor la carburanți. Cu cât se vinde marți litrul de benzină sau de motorină

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 06 dec 2022, 12:22

Scăderea prețurilor la carburanți marți, 6 decembrie 2022

Sursa: freepik.com

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină marți,

6 decembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești marți cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022 

Preț benzină- motorină marți, 6 decembrie 2022.  Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

OMV Petrom a ieftinit, începând cu miezul nopții de luni spre marți, cu 15 bani/l atât benzina, care a coborât la cel mai redus nivel al ultimelor 2 luni, cât și motorina, care a atins un nivel nemainâtâlnit de la începutul lunii martie, relevă datele analizate de Profit.ro

Scăderea cererii globale, ca urmare a restricțiilor anti-Covid din China, stocurile efectuate de companiile europene, dar și numeroase excepții, de care beneficiază în special rafinării din zona Europei Centrale și de Est, ar putea explica ieftinirea carburanților, în pofida embargoului impus, mai scrie sursa menționată mai sus. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru marți, 6 decembrie 2022  au fost afișate și se observă astăzi o scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 6.56 lei și se găsește la acest preț  în județul Timiș, la stația Petrom din Sânnicolau Mare. 

În ceea ce privește preț motorină, cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este azi de 7.74 de lei și o găsiți la acest preț  la stația Petrom din localitatea Titu, județul Dâmbovița.

Cel mai bun preț la GPL marți, 6 decembrie 2022, este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe  stații peco din București. 

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.56 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.76 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este marți de 6.56 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București marți, 6 decembrie 2022,  este de 7.76 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București este azi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Mol și Petrom. 

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.60

Cel mai mic preț motorină: 7.79

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.59

Cel mai mic preț motorină: 7.79

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.60

Cel mai mic preț motorină: 7.79

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.62

Cel mai mic preț motorină: 7.76

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină marți, 6 decembrie 2022 consultați peco-online.ro 

Angajările la stat pe posturile vacante, suspendate de către Guvern. Anunțul a fost făcut de Ministerul Muncii

De ce motorina este mai scumpă?

Invitat în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune Digi24, ministrul Energiei, Virgil Popescu a explicat de ce s-a ajuns la această diferență mare de preț între benzină și motorină. 

Potrivit acestuia, diferența mare de preț între aceste tipuri de carburanți are legătură cu războiul din Ucraina. 

”Există o reţetă tehnologică, se produce dintr-un baril de petrol atâta benzină, atâta motorină. Dacă se putea produce mai multă motorină, se făcea deja. Diferenţa de preţ între benzină şi motorină nu cred că va rămâne, sunt fluctuaţii. Probabil va mai scade, probabil va rămâne pe aici. Cotaţia motorinei probabil va rămâne, şi Ucraina cere multă motorină, deci este cerere de motorină şi toate statele importă motorină”, a declarat ministrul Virgil Popescu.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies