Povestea emoționantă a unui cuplu care a murit ținându-se de mână. Amândoi aveau 100 de ani și erau împreună de 80 de ani

Author: Lavinia Medrea

Amândoi aveau 100 de ani și erau împreună de 80 de ani

Sursa: Twitter Jenna Cisneros

Un soț și o soție, ambii în vârstă de 100 de ani și căsătoriți de aproape opt decenii, au murit ținându-se de mână, la câteva ore distanță.

Hubert și June Malicote s-au cunoscut la Biserica lui Dumnezeu din Hamilton, Ohio, în 1941, și s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Cei doi  au murit la 20 de ore distanță unul de celălalt, pe 30 noiembrie și, respectiv, pe 1 decembrie, la Hospice of Hamilton.

Povestea soților care au murit ținându-se de mână, la câteva ore distanță unul de celălalt

„Hubert a precedat-o pe June în moarte cu doar câteva ore, marcând sfârșitul poveștii lor de dragoste de 81 de ani”, se arată în necrologul său.

Soții Malicote au sărbătorit Ziua Recunoștinței cu o zi înainte de sărbătoare, organizând o petrecere cu pizza pentru întreaga lor familie. Fiul lor, Sam Malicote, în vârstă de 76 de ani, a declarat, pentru Dayton Daily News, că „totul a fost bine”.

Citește și: Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București, și-a dat foc în plină stradă, în Sectorul 3. Acesta a ajuns de urgență la spital

Dar în acea noapte, June s-a îmbolnăvit, iar fiica ei, Jo Malicote, în vârstă de 70 de ani, a dus-o la un centru de îngrijire paliativă. Hubert și-a vizitat soția în vinerea de după Ziua Recunoștinței și „a cedat”, potrivit lui Sam.

„S-a prăbușit cu adevărat”, a spus Sam.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Hubert a fost internat și el la spital, în aceeași cameră cu June, și amândoi au devenit inconștienți. Mâinile lor au fost puse împreună.

Citește și: Drama familei de spanioli ucisă în accidentul din Hula Bradului. Fiica cea mică de 15 ani a murit la spital, iar organele ei vor fi donate

Niciunul dintre ei nu și-a recăpătat cunoștința. Hubert a murit la ora 21.15, iar June a murit la ora 17.40.

Hubert și June au lăsat în urmă trei copii, șapte nepoți și 11 strănepoți

Hubert s-a înrolat în marina americană în 1942 și a servit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial la Pearl Harbor. În a doua sa permisie de la serviciu, neștiind dacă și când va ajunge acasă, s-a căsătorit cu June. Hubert s-a întors acasă după război și a lucrat pentru Diebold Inc ca supraveghetor de atelier până când s-a pensionat în 1990.

„La pensie, nimic nu i-a adus mai multă bucurie decât familia și atelierul său”, se arată în necrologul lui Hubert.

June a lucrat ani de zile la Pillsbury și la Woolco Department Store.

Adevărul despre relația dintre Romanița Iovan și  Irinel Columbeanu: ”E mult mai importantă decât o relație de iubire”

„A fost foarte mândră de realizările copiilor ei și i-a susținut pe fiecare dintre ei în pasiunile lor”, se arată în necrologul ei.

Cuplul își sărbătorise cea de-a 79-a aniversare de nuntă la începutul acestui an. June a împlinit 100 de ani pe 13 iulie, iar soțul ei a împlinit aceeași vârstă 10 zile mai târziu.

Cuplul are trei copii, Jo, Sam și Theresa McBride, în vârstă de 68 de ani, șapte nepoți și 11 strănepoți.

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies