Poliția Română pune la bătaie 1.828 de posturi de agenți și de ofițeri! Iată calendarul probelor

,
Poliție

Poliția Română pune la bătaie 1.828 de posturi de agenți și de ofițeri! Iată calendarul probelor

[Sursa foto: Facebook Poliția Română]

Poliția Română pune la bătaie 1.828 de posturi de agenți și de ofițeri! Înscrierile se vor face online, la unitățile de poliție care angajează, a subliniat MAI.


In articol:

Poliția Română pune la bătaie 1.828 de posturi de agenți și de ofițeri! Înscrierile se vor face online, la unitățile de poliție care angajează, a subliniat MAI.

Poliția Română pune la bătaie 1.828 de posturi de agenți și de ofițeri! Iată calendarul probelor

Se fac angajări la MAI! Poliția Română a scos la concurs 645 de posturi de ofițeri de poliție, 647 de posturi de agenți de poliție și 536 de posturi de personal contractual.

Pentru posturile de ofițer și agent de poliție, înscrierile se vor face online, la unitățile de poliție care fac angajări în cadrul concursului, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, incluzând și zilele nelucrătoare. Candidații trebuie să aibă dosarul complet de înscriere până la această dată. În caz contrar, actele nu mai pot fi depuse.

Citeste si: Jandarmeria Română a pus la bătaie 700 de locuri de muncă!

Posturile oferite spre candidatură se încadrează în categoriile acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidențe operative, analiza informațiilor și implementare date, comunicații și informatică, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, reținere și arestare preventivă, rutieră, secretariat, documente clasificate și arhivă, cercetarea și prevenirea criminalității, investigații criminale, investigarea criminalității economice, financiar, implementarea proiectelor, psihosociologie și siguranță școlară, relații internaționale, informare și relații publice, structura

de securitate, poliție canină și cabinet sanitar veterinar, criminalistică, combaterea criminalității organizate, resurse umane și administrativ.

Posturi

Postarea publicată de Poliția Română pe Facebook

[Sursa foto: Facebook Poliția Română]

Pentru mai multe detalii legate de posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, actele necesare și modul de desfășurare al concursurilor, candidații pot consulat site-ul oficial al Poliției Române, în secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs:  https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs, dar și pe site-urile unităților teritoriale de poliție:  https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale.

Calendarul probelor concursului de angajare 

În perioada 21- 29 octombrie va avea loc proba eliminatorie de evaluare fizică, adică proba practică. Pe 6 noiembrie se va da proba scrisă, un test grilă.

Citeste si: Tombola de 1 milion de lei pentru elevii vaccinati anti-COVID! Ministrul Cimpeanu a dezvaluit cand au loc primele extrageri

Posturile de personal contractul vor fi date spre concurs, în perioada următoare, așa cum prevede Hotărârea nr.

286 din 23 martie 2011, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Restricții noi din acest weekend! Persoanele vaccinate sunt scutite de carantina de noapte. Lista completă a măsurilor stabilite de Guvern

Anca Dragu, semnal către PNL: Poate vom găsi chiar săptămâna aceasta o soluție

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Lockdown în România? Florin Cîțu, anunț clar despre carantina generală din toamnă

Noi restricții în apropierea Capitalei. Intră în vigoare de ASTĂZI!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies