Poliţia Română face angajări. Sute de posturi, din sursă externă, scoase la concurs

,
Poliţiști
Poliţia Română face angajări.[Sursa foto: Facebook Poliţia Română ]

Poliția Română scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.


In articol:

Vești excelente pentru toți românii fără job! Poliția Română a anunțat că se fac din nou angajări din surse externe și sunt puse la bătaie sute de locuri. Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinești.

Poliţia Română
Poliţia Română [Sursa foto: Facebook Poliţia Română ]

Citeste si: Carantină totală în șapte localități din România. Rate de infectare a depășit pragul de 6 la mie. Declarația pe propria răspundere a fost implementată

Angajări în Poliție

Poliţia Română organizează un concurs pentru încadrarea directă din sursă externă a 412 agenţi de poliţie – ajutor şef de post, în scopul reducerii deficitului de personal. Astfel, orice persoană eligibilă, care trece de probe și obține o notă bună, poate primi un loc în MAI.

Așadar, doritorii se pot înscrie on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie, inclusiv în zilele nelucrătoare.

Citeste si: Alertă pentru toți cei care au cont bancar. Rămâi fără bani pe card dacă faci această greșeală

Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

În perioada 11- 19 octombrie, persoanele, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. Dacă sunt admiși și aici, urmează să susțină proba sportivă.

La data de 23 octombrie, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă. Numirea candidaților se face în ordine descrescătoare, de la cea mai mare notă. Doar 412 persoane vor face parte din echipa MAI după ce trec de toate cele trei probe.

"Anunț foarte important pentru cei interesați!

Pentru cei care și-au dorit să devină polițiști, acum au o ocazie unică, pentru că #PolițiaRomână scoate la concurs 412 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.

Munca de poliție, la post, este mai vastă decât ați crede.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, în perioada 13 – 24 septembrie 2021. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de astăzi, pe site-urile inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/.../poli.../unitati-teritoriale.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR!", a transmis Poliția Română.

Citeste si: Intră în vigoare de la 1 noiembrie! Legea pe care o aștepta toată România a fost votată în Parlament

Sindicatul Europol a publicat şi o listă a posturilor de Poliție unde sunt disponibile funcțiile de ajutor de șef.

„Recomandarea noastră este ca anterior alegerii postului pentru care optați, să realizați o mică documentare pentru a fi în cunoștință de cauză cu privire la localizare, condiții de muncă, situație operativă, și alte circumstanțe pe care le considerați relevante. În condițiile în care, în conformitate cu prevederile art. 21 alin. 11 din Legea 360/2002  Statutul polițistului, personalul care a dobândit calitatea de polițist prin  încadrare directă  nu se poate muta timp de 2 ani, este important să vă asumați această perioadă de timp obligatorie în care veți rămâne în cadrul postului de poliție”, a transmis Sindicatul Europol.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Un medic cardiolog demontează zvonurile legate de cancere şi leucemii provocate de vaccinul anti-Covid, după câțiva ani: „O inepție. Nu există aşa ceva!”

Serviciile de informații din Germania avertizează: 'Amenințarea teroristă, extremismul și spionajul, încă la un nivel foarte ridicat şi în creştere'

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

UPDATE Legea care obligă angajații să prezinte certificatul verde la locul de muncă a fost RESPINSA

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă. Elevii se întorc la școală pe 3 ianuarie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies