Philip, criză de gelozie: "Nu te mai uita stânga, dreapta!" Cu cine a interacționat Berna?

Philip, criză de gelozie în emisiune. Comportamentul Bernei l-a făcut pe concurentul de la "Puterea Dragostei" să îi facă o serie de reproșuri.


In articol:

Philip, criză de gelozie în emisiune. Dacă până acum în relația lor Berna era cea care îl taxa dur pe Philip atunci când se apropia de alte fete din casă, de această dată, a venit rândul lui sa ia atitudine. Ce l-a deranjat? 

Citeste si: Philip, mesaj pentru cei ce îl critică: "Invidia lor mă face să..."

Philip, criză de gelozie: "Nu te mai uita stânga, dreapta!" Cu cine a interacționat Berna?

Philip și Berna formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la "Puterea Dragostei", iar relația lor este una foarte serioasă, având în vedere că cei doi s-au logodit și urmează să se căsătorească. Dacă până acum nu a dovedit că este o persoană geloasă, de această dată, Philip nu s-a putut abține și i-a făcut reproșuri Bernei.

Între Berna și Philip au început discuțiile după ce concurenta de la "Puterea Dragostei" a interacționat cu Gabriel. Se pare că Berna ar fi fost mai atentă la ce se întâmpla în casă decât la iubitul ei, lucru care l-a deranjat pe acesta.

Berna: Mi-a spus: Tu să te uiți la relația ta, nu te mai uita la alții.

Philip: Am spus nu te mai uita stânga, dreapta la ce se întâmplă, fii atentă la mine că sunt lângă tine.

Berna: Suntem în casă, trebuie să vorbesc, trebuie să mă uit. Înțelegi?

Philip: Nu e vorba că s-a uitat la Gabi sau ceva, era vorba că ea se uita stânga, dreapta, iar eu eram lângă ea și se uita în altă parte. Ba la televizor. I-am zis: băi, sunt lângă tine, profită că sunt lângă tine. 

Criza de gelozie a lui Philip se pare că a avut la bază comportamentul ușor rece al Bernei, însă, ulterior, lucrurile s-au lămurit.

Citeste si: Bianca si Berna, in razboi dupa ce au fost cele mai bune prietene! Blonda a cerut sa se mute din camera!

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii. După ce s-au logodit, cei doi au planuri serioase de viitor, după cum au dezvăluit într-un vlog.

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii. Cei doi concurenți de la "Puterea Dragostei" sunt mai fericiți ca niciodată și deja se gândesc la cum va arăta viața lor în următorii ani. Cu toate acestea, Berna i-a reproșat lui Philip că nu e atât de implicat în aceste discuții. Care a fost replica lui?

Berna și Philip s-au întors în România chiar înainte de Marea Finală și cei doi s-au mutat deja împreună. Se pare că între ei lucrurile merg foarte bine, iar într-un vlog pe care Berna l-a postat pe canalul ei de Youtube, cei doi au vorbit despre nuntă și copii. Berna a recunoscut că adoră copiii și că așteaptă momentul în care va deveni mamă, chiar dacă Philip nu este la fel de nerăbdător ca ea.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Doliu la Puterea Dragostei! Philip varsă lacrimi amare: „Îngerul meu păzitor...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies