Daiana și Ramona, concurente în sezonul 3 la "Puterea Dragostei"? S-au dat de gol

,

Daiana și Ramona, concurente în sezonul 3 la Puterea Dragostei? O filmare postată pe instagram dezvăluie ce planuri de viitor au cele două.


In articol:

Daiana și Ramona, concurente în sezonul 3 la "Puterea Dragostei"? Mai este foarte puțin până la finalul sezonului cu numărul 2 al emisiunii "Puterea Dragostei", dar cu toate acestea, Daiana și Ramona nu au reușit să își găsească jumătatea. Își vor încerca din nou norocul în următorul sezon?

Citeste si: Cuplu bomba la Puterea dragostei! Gabriel si-o doreste pe Ramona! Daiana vrea sa-si faca si ea alt iubit: pe cine a pus ochii

Daiana și Ramona, concurente în sezonul 3 la "Puterea Dragostei"? S-au dat de gol

Au venit la "Puterea Dragostei" hotărâte să își găsească sufletul pereche, dar lucrurile nu au evoluat așa cum ar fi sperat ele, iar cu doar câteva zile înainte de Marea Finală, Ramona și Daiana sunt în continuare singure. Într-o filmare pe care Daiana a postat-o pe instagram, aceasta a făcut o afirmație care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc în mediul virtual. 

După petrecerea organizată la un an de la debutul sezonului 2 "Puterea Dragostei", Ramona și Daiana s-au filmat în casă și au făcut dezvăluirea.

"Ramona, asta trebuie să ținem amintire că o să ne întoarcem în sezonul 3.", a spus Daiana.

Chiar dacă întoarcerea lor nu este una oficială, șansele ca cele două concurente să participe și în sezonul 3 la "Puterea Dragostei" sunt foarte mari, având în vedere că ambele sunt în căutarea iubirii adevărate.

Citeste si: Daiana detoneaza bomba la "Puterea dragostei": Livian are alta iubita in afara de Bianca si e fericit cu aceasta!

Daiana, în lacrimi. Întrebarea Andreei Mantea a atins un punct sensibil

Daiana, în lacrimi. Ce s-a întâmplat? Latura sensibilă a concurentei de la "Puterea Dragostei" a ieșit la iveală.

Daiana, în lacrimi. Ce s-a întâmplat? Dacă în majoritatea timpului vrea să pară dură și cu greu vorbește despre sentimentele ei, acum, o întrebare pe care Andreea Mantea i-a pus-o în emisiune a reușit să o emoționeze până la lacrimi pe Daiana. Despre ce este vorba?

Daiana evită să plângă în fața celor din jur și vrea să fie percepută drept o persoană foarte puternică, însă sunt momente în care cedează, mai ales atunci când vine vorba despre familia ei. Astfel, după ce în emisiune s-a tot vorbit despre o jucărie de pluș pe care concurenta o ia tot timpul cu ea, Andreea Mantea a descoperit importanța jucăriei. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, supărată și acum pe mama Daianei! ”Mă insultă”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ligi, criticată pentru felul în care arată: "La TV dădea mai urât" Concurenta a spus adevărul despre operațiile estetice

SURSE - BEM a decis că ferestrele Oficiului Electoral Sector 1 vor fi decolantate. Centralizarea voturilor ar putea fi urmărită de trecători

Nu mai adăugați acest ingredient în clătite! Le strică mult gustul. Care este rețeta perfectă. Mulți greșesc în preparare

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?

Simina a spus adevarul despre cum i s-a schimbat viata, de cand a devenit mama: "S-a schimbat, nu in bine..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies