Philip, mesaj pentru cei ce îl critică: "Invidia lor mă face să..."

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică. A vorbit despre cei pe care îi consideră dușmani și a dezvăluit ce impact au asupra lui toate comentariile răutăcioase.


In articol:

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică. A devenit cunoscut după ce a intrat în casa "Puterea Dragostei", iar de atunci, Philip a stârnit foarte multe controverse. În mare pare, reacțiile lui nervoase și vocabularul nu tocmai adecvat l-au făcut să ajungă în mijlocul unor certuri aprinse și să fie judecat de cei din jur.

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică: "Invidia lor mă face să..."

Cu toate că afirmă că are foarte mulți prieteni, Philip recunoaște că sunt și persoane cu care nu are o relație prea bună. Pentru aceștia din urmă, concurentul de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj dur pe instagram, în dreptul unei fotografii cu el.

Astfel, Philip a vrut să le atragă încă o dată atenția celor care îi vor răul că acțiunile lor nu fac altceva decât să îl întărească.

"Îmi iubesc prietenii, dar dușmanii îi ador pentru că invidia lor mă face să fiu mereu cu o treaptă deasupra lor.", a scris Philip pe instagram.

Citeste si: Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

Conflict puternic între Berna și Philip la scurt timp după logodnă: "Îți dau inelul în mână și pa!"

Conflict între Berna și Philip după logodnă. La scurt timp după cel mai emoționant moment din viața lor, cei doi au fost protagoniștii unor scene neplăcute.

Citeste si: O vedetă Antena 1, snopită în bătaie. A ajuns de urgență la spital - capital.ro

Conflict între Berna și Philip după logodnă. Philip a ajuns la concluzia că Berna este femeia alături de care vrea să rămână o viață întreagă, lucru care l-a determinat să o ceară în căsătorie. Momentul emoționant a fost filmat și difuzat în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", dar se pare că la scurt timp după ce s-au logodit, cei doi au ajuns să se certe foarte tare. Ce s-a întâmplat?

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Philip, prima reactie dupa ce s-a aflat ca a cerut-o in casatorie pe Berna!

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică. Cum a reacționat Andreea Oprică?

Deși nu mai este în competiție, se pare că Andreea Oprică își dorește să interacționeze cu concurenții rămași în casă. Astfel, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a ezitat să îi lase un comentariu lui Philip în dreptul fotografiei.

"Asta înseamnă să fii power.", a fost comentariul Andreei Oprică.

Philip, mesaj pentru cei ce îl critică. Concurentul de la "Puterea Dragostei" a fost de multe ori pus la zid pentru felul în care le-a vorbit fetelor din casă.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Philip a cerut-o pe Berna: „Parcă e degeaba”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies