Conflict puternic între Berna și Philip la scurt timp după logodnă: "Îți dau inelul în mână și pa!"

Conflict între Berna și Philip după logodnă. La scurt timp după cel mai emoționant moment din viața lor, cei doi au fost protagoniștii unor scene neplăcute.


In articol:

Conflict între Berna și Philip după logodnă. Philip a ajuns la concluzia că Berna este femeia alături de care vrea să rămână o viață întreagă, lucru care l-a determinat să o ceară în căsătorie. Momentul emoționant a fost filmat și difuzat în cadrul emisiunii "Puterea Dragostei", dar se pare că la scurt timp după ce s-au logodit, cei doi au ajuns să se certe foarte tare. Ce s-a întâmplat?

Conflict între Berna și Philip după logodnă: "Îți dau inelul în mână și pa!"

Berna și Philip își doresc foarte tare să își întemeieze o familie, iar cum primul pas a fost deja făcut, șansele să ajungă în fața altarului după terminarea emisiunii sunt foarte mari. Deși se iubesc foarte mult, cei doi concurenți s-au certat de multe ori în cadrul emisiunii, principalul motiv fiind gelozia Bernei. La fel s-a întâmplat și acum, iar în Gală, Philip nu a mai rezistat și și-a jignit iubita în fața tuturor celor prezenți.

Astfel, la scurt timp de la momentul în care i-a jurat iubire pentru tot restul vieții, Philip a ajuns să îi spună cuvinte grele iubitei lui. Evident, situația a stârnit controverse în casă, Philip fiind pus la zid de restul concurenților. Mai mult decât atât, Berna l-a avertizat că dacă se va mai repeta un astfel de episod, ea este hotărâtă să rupă logodna.

"Asa vorbeam acum cu Ella, că eu nu mă spăl, că nu sunt curată. Ferească Dumnezeu, că eu nu sunt așa. I-am spus lui Philip că dacă mai aud o dată jigniri în competiția asta eu mă despart de el, îți dau inelul în mână și te-am pupat, pa, pa. (...) I-am spus că dacă mai aud chestii d-astea urâte, pentru mine e gata. Eu nu vreau să trăiesc cu un astfel de om, sincer. Să mă facă în toate felurile, mai ales la televizor.", a spus Berna.

Citeste si: Berna a parasit Gala "Puterea dragostei"! Ce a urmat

Berna a spus adevărul despre sarcină. Așteaptă sau nu un copil?

Berna a spus adevărul despre sarcină. După zvonurile potrivit cărora Philip ar fi cerut-o în căsătorie pentru că e însărcinată, Berna a lămurit lucrurile.

Berna a spus adevărul despre sarcină. Berna și Philip formează un cuplu în casa "Puterea Dragostei", iar cei doi au planuri serioase de viitor. Philip și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Berna, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

După ce a fost cerută în căsătorie, Berna a spus adevărul despre sarcină. Dorința lui Philip de a-și întemeia o familie alături de Berna nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, ba chiar au existat persoane care au afirmat că Berna ar fi însărcinată și că Philip s-a grăbit să o ceară în căsătorie pentru ca, în momentul în care se va naște copilul, aceștia să formeze deja o familie. Având în vedere zvonurile apărute, Berna s-a hotărât să pună capăt speculațiilor, astfel că a lămurit lucrurile.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

Conflict între Berna și Philip după logodnă. Ligi a sărit în apărarea Bernei

Cu toate că s-au certat de foarte multe ori și au ajuns să își spună cuvinte grele, acum, Ligi a sărit în apărarea Bernei. În timp ce Marius și Ramona au încercat să îi găsească scuze lui Philip pentru ieșirea nervoasă din emisiune, Ligi l-a criticat dur. 

"E femeie și trebuie să fie respectată. Care vrea să înțeleagă bine, care nu, nu. Mie nu mi se pare normal și gata.". a spus Ligi.

Conflict între Berna și Philip după logodnă. La nervi, Philip i-a spus o mulțime de lucruri urâte Bernei, însă ulterior, concurentul de la "Puterea Dragostei" a recunoscut că a greșit și a promis că un astfel de episod nu se va mai repeta.

Citeste si: Philip de la Puterea dragostei, cuvinte dure la adresa Bernei, la doar o zi de la logodnă: "Acum te-am cerut de nevastă, ești proastă? Jegoaso"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate