Cine este favoritul saptamanii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a facut anuntul

Cine este favoritul saptamanii la "Puterea dragostei" Cei doi favoriti in aceasta saptamana, la fete si baieti, au fost, "ca pe vremuri", Bianca si Livian.


In articol:

Cine este favoritul saptamanii la "Puterea dragosteiDintre cei doi fosti si, cel mai probabil, actuali iubiti s-a ales favoritul saptamanii si liderul suprem de saptamana viitoare din casa "Puterea dragostei".

Acesta este, potrivit anuntului facut de prezentatoarea Andreea Mantea, Bianca.

In fata, in urma nominalizarilor, au fost scosi Renat si Daiana si, in urma faptului ca Bianca a fost declarata favorita a saptamanii, Renat s-a ales cu o banderola.

Inca din Gala de ieri, de cand s-au aflat favoritii acestei saptamani, Livian a remarcat ca ce se petrece e "ca pe vremuri", iar Bianca i-a sarit in brate si chiar a vrut sa il sarute!

Cine este favoritul saptamanii la "Puterea dragostei" 

Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii la "Puterea dragostei", iar Bianca a avut o reactie uluitoare.

Batalia s-a dat la baieti intre Gabi, Marius si Livian si la fete intre Bianca, Andreea Pirui si Ella.

In cele din urma cei doi castigatori sunt Livian si Bianca, fostul cuplu care pare sa devina un actual cuplu.

In momentul in care Andreea Mantea a anuntat si numele favoritei saptamanii, dupa ce in prealabil il anuntase pe cel al favoritului saptamanii, Bianca a avut o reactie uluitoare!

"Hai sa ne sarutam", i-a spus ea lui Livian, ducandu-se imediat la el. A si vrut sa-l pupe pe gura, insa Livian a intors repede fata, asa ca a apucat sa il pupe doar pe obraz. Livian a luat-o insa in brate pe Bianca, semn ca impacarea oficiala e doar o formalitate.

Citeste si: Cine sunt favoritii saptamanii la "Puterea dragostei"! Reactia uluitoare a Biancai Comanici atunci cand a auzit cele doua nume

Citeste si: Concurent de la Puterea dragostei, accident pe DN! Care este starea lui

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate