Cine sunt favoritii saptamanii la "Puterea dragostei"! Reactia uluitoare a Biancai Comanici atunci cand a auzit cele doua nume

Cine sunt favoritii saptamanii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea a anuntat favoritii saptamanii la "Puterea dragostei", iar Bianca a avut o reactie uluitoare.


In articol:

Cine sunt favoritii saptamanii la "Puterea dragostei"! Batalia s-a dat la baieti intre Gabi, Marius si Livian si la fete intre Bianca, Andreea Pirui si Ella.

In cele din urma cei doi castigatori sunt Livian si Bianca, fostul cuplu care pare sa devina un actual cuplu.

In momentul in care Andreea Mantea a anuntat si numele favoritei saptamanii, dupa ce in prealabil il anuntase pe cel al favoritului saptamanii, Bianca a avut o reactie uluitoare!

"Hai sa ne sarutam", i-a spus ea lui Livian, ducandu-se imediat la el. A si vrut sa-l pupe pe gura, insa Livian a intors repede fata, asa ca a apucat sa il pupe doar pe obraz. Livian a luat-o insa in brate pe Bianca, semn ca impacarea oficiala e doar o formalitate.

Cine sunt favoritii saptamanii la "Puterea dragostei"!

"Ca in vremurile bune, ma...", a reactionat Livian atunci cand a aflat ca el si Bianca sunt favoritii saptamanii la "Puterea dragostei".

Favoritul saptamanii, adica liderul suprem de saptamana viitoare si concurentul care va primi cei 1.500 de euro se va stabili in gala incendiara de maine.

Avand in vedere ca Bianca si Livian par sa formeze din nou un cuplu, am putea spune chiar ca banii vor ramane, oricum, in familie.

Citeste si: Ce a făcut Philip după ce a cerut-o pe Berna în căsătorie? La asta cu siguranță nu se aștepta nimeni!

Citeste si: Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie: "Te bat eu, nu pun pe nimeni!" De la ce a pornit totul?

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate