Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie: "Te bat eu, nu pun pe nimeni!" De la ce a pornit totul?

,

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie. Spiritele s-au încins din nou în emisiune, iar Andreea Pirui a amenințat-o pe Ella. De ce s-au certat cele două?


In articol:

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie.

Ella face ce face și reușește să stârnească din nou furia celorlalte concurente din casă. După ce Daiana a folosit violența pentru a-și impune punctul de vedere, acum a venit rândul Andreei Pirui să o amenințe cu bătaia pe Ella.

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie: "Te bat eu, nu pun pe nimeni!" De la ce a pornit totul? 

Ella este concurenta care, de când a intrat în casă, a dat naștere foarte multor conflicte, cel mai important de până acum fiind cel cu Daiana. În timp ce între cele două tensiunile s-au mai calmat, acum, Ella este din nou în mijlocul unui scandal, de această dată cu Andreea Pirui. Cele două au ajuns să se certe după ce Ella a acuzat-o pe Andreea Pirui că i-ar fi luat apărarea Daianei atunci când aceasta a lovit-o. 

Andreea Pirui: Eu i-am luat apărarea când te-a bătut pe tine? Vreți ca din cauza Ellei eu să nu mai intru în emisiune? Eu mă enervez foarte tare pe fata asta. Băi fată, când am fost eu de acord cu ea să te bată? Tu nu ești normală la cap? Ce e cu tine Ella? Dacă vreau te bat eu, nu ea. Nu mai pun pe nimeni.

Deja mă disperi.(...) Lasă vrăjeala că cu mine nu îți merge.

Andreea Pirui și-a stăpânit cu greu nervii, ba chiar a simțit nevoia să se ridice de pe canapea, moment în care toți cei prezenți au crezut că se va ajunge din nou la scene de violență fizică.

Citeste si: Nelson Mondialu, vlog despre Andreea Pirui! Blonda, Livian si Marius au reactionat in emisiune

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Totul a plecat de la accidentul lui, cu dintii! S-a legat de caracterul ei!

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Chiar dupa ce se impacasera, Marius si Andreea Pirui s-au certat foarte tare.

Ei au avut o cearta mare in emisiunea" Puterea dragostei", totul plecand de la accidentul lui Marius din casa, in urma caruia acesta si-a pierdut mai multi dinti.

Marius i-a reprosat Andreei Pirui ca in loc sa il sustina ea il admonesteaza ca de ce nu zambeste.

Marius s-a legat si de caracterul iubitei sale, ceea ce poate sa alimenteze un nou conflict intre cei doi logodnici, care se despartisera anterior si rupsesera logodna.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Acuzatii grave la adresa Andreei Pirui! Se foloseste blonda de Ramona ca sa ii desparta pe Livian si Bianca?

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie. De când s-au răcit relațiile între cele două?

Andreea Pirui și Ella au mai avut neînțelegeri și în trecut, s-au mai certat din cauza lui Jador și nu au ratat nicio ocazie să își spună cuvinte grele. Se pare că lucrurile s-ar fi înrăutățit de când Andreea Pirui s-ar fi apropiat de Daiana, cea care a vrut să o bată pe Ella.

Andreea Pirui și Ella, la un pas de bătaie. Cu toate că acuzațiile Ellei au făcut-o pe Andreea Pirui să reacționeze dur, aceasta și-a stăpânit furia și nu s-a ajuns la violență, însă nu a ezitat să o amenințe pe aceasta.

Citeste si: Marius a făcut-o praf pe Andreea Pirui la Puterea dragostei. Concurenta a cedat nervos și a izbucnit în lacrimi: „Când eu am o problemă, tu...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Două turiste, ameninţate de un angajat al unui restaurant din Mykonos, după un prânz de 600 de euro

S-a deschis Cutia Pandorei! Anunț important pentru toți concurenții: "Am hotărât să..."

Rusia, răspuns vehement pentru SUA după decizia Trezorerirei: 'Plata datoriilor se poate efectua în ruble'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

"Berna e gravida"! Motivul pentru care Philip s-a grabit sa o ceara in casatorie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies