S-a deschis Cutia Pandorei! Anunț important pentru toți concurenții: "Am hotărât să..."

,

Anunț important pentru concurenții de la "Puterea Dragostei". Cutia Pandorei și-a făcut apariția în casă, iar în interiorul ei se ascunde o mare surpriză.


In articol:

Anunț important pentru concurenții de la "Puterea Dragostei". În casă și-a făcut apariția Cutia Pandorei, iar celor doi lideri, Ella și Livian, le-a revenit sarcina de a dezvălui ce se află în interiorul acesteia. 

Citeste si: "Berna e gravida"! Motivul pentru care Philip s-a grabit sa o ceara in casatorie

Anunț important pentru concurenții de la "Puterea Dragostei". Ce ascunde Cutia Pandorei?

Dacă de obicei Andreea Mantea era cea care dezvăluia conținutul Cutiei Pandorei, de această dată, Ella și Livian au fost cei care au citit mesajul ascuns în interiorul cutiei. În mod normal, veștile nu erau dintre cele mai bune, însă acum, concurenții din casa "Puterea Dragostei" au avut parte de o surpriză de proporții. Unul dintre cuplurile Berna-Philip sau Andreea-Marius vor merge la un date, având în vedere că unul dintre băieți ar putea fi eliminat în gala din această săptămână.

Citeste si: Bogdan Mocanu a reacționat dur: "E deranjant să..." De ce le-a atras atenția prietenilor de pe instagram?

"Dragi concurenți, vă reamintim că în Gală, probabilitatea ca unul dintre băieți să plece este foarte mare deoarece trei dintre ei au deja câte două banderole, respectiv Marius, Philip și Gabriel. Așadar, este posibil ca unul dintre cele două cupluri aflate în casă să se destrame dacă Marius sau Philip vor fi eliminați. Date fiind aceste considerente, am hotărât să dăm astăzi ocazia ca unul dintre cele două cupluri să aibă parte de o posibilă ultimă ieșire romantică în cadrul competiției. Liderii vor trebui să decidă cine va pleca astăzi la o întâlnire romantică. Ei vor alege între cele două cupluri: Berna-Philip sau Andreea-Marius. Succes!", a fost mesajul din Cutia Pandorei.

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru: "Nu-mi place sa ling"! Casa "Puterea dragostei" e scindata!

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru Bianca a fost implicata in scandalul monstru pe care Gabriel l-a avut la "Puterea dragostei" cu Ella.

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru Gabriel si Daiana s-au certat din nou foarte tare in emisiunea "Puterea dragostei", iar Bianca a fost acuzata ca ii ia apararea Ellei.

Citește continuarea aici

Anunț important pentru concurenții de la "Puterea Dragostei". Ce cuplu va merge la date?

Livian și Ella au fost puși în situația de a alege ce cuplu să meargă la date: Berna-Philip sau Andreea-Marius? După ce s-au consultat, cei doi lideri au ajuns la concluzia că Berna și Philip ar trebui să meargă la o întâlnire romantică, voturile mergând spre ei.

Anunț important pentru concurenții de la "Puterea Dragostei". Vestea că vor merge la întâlnire și că vor putea petrece câteva momente unul în compania celuilalt, departe de restul concurenților, i-a bucurat foarte tare pe Philip și Berna. 

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, afirmația cu care a șocat întreaga casă. Este vorba despre Ramona: „Vreau s-o...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bianca si Daiana, un nou conflict! Ce s-a intamplat acum, dupa ce Daiana a vrut sa ii dea cu maioneza la gura

Criza nu o lovește! Elveția a înregistrat cea mai mare creştere economică din ultimii 40 de ani

Imposibil de ghicit și foarte amuzant! Cum o strigă Mircea Badea pe Carmen Brumă când nimeni nu-i aude! „Se întâmplă când îi sare discul”

Andreea Curiman, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", iubeste din nou! Iata cum s-a fotografiat alaturi de noul ei iubit!

Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Totul a plecat de la accidentul lui, cu dintii! S-a legat de caracterul ei!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies