Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru: "Nu-mi place sa ling"! Casa "Puterea dragostei" e scindata!

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru Bianca a fost implicata in scandalul monstru pe care Gabriel l-a avut astazi la "Puterea dragostei" cu Ella.


In articol:

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru Gabriel si Daiana s-au certat din nou foarte tare in emisiunea de astazi "Puterea dragostei", iar Bianca a fost acuzata ca ii ia apararea Ellei.

S-a emis ipoteza ca Bianca ar fi prietena cu Ella, lucru care nu s-a cunoscut pana acum. Este arhicunoscuta prietenia Biancai cu Berna, cele doua imbracandu-se si la fel in emisiune.

Casa "Puterea dragostei" este scindata, apropierea Marii Finale "Puterea dragostei" sezonul 2 spunandu-si cuvantul.

Casa pare scindata in doua tabere, totul avand legatura cu cine va castiga concursul in acesta sezon. Se pare ca Bianca, Livian si Ella sunt pe de o parte, iar de cealalta parte Andreea Pirui, Gabriel si Daiana. La taberele respective se adauga prietenii celor din ambele parti.

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru

Ramane de vazut daca Bianca si Ella sunt chiar prietene sau totul e o strategie inaintea Marii Finale "Puterea dragostei" sezonul 2.

Posibila lor prietenie e discutabila, avand in vedere ca ambele sunt favorite, alaturi de Andreea Pirui, pentru a castiga sezonul 2 al show-ului de la Kanal D. Primul sezon al show-ului "Puterea dragostei" a fost castigat de Bianca Comanici.

Bianca si Ella sunt bune prietene? Scandal monstru Ella si Gabriel s-au certat foarte tare astazi, iar cearta a degenerat intr-un scandal intre Gabriel si Bianca. S-au contrat dur:

Gabriel: Ai imbatranit aici, Bianca, crede-ma

Bianca: Bravo mie, ai vrea si tu sa faci purici aici

(...)

Gabriel: Nu-mi place sa ling

Bianca: Esti fals

Citeste si: Marius si Andreea Pirui, scandal monstru! Totul a plecat de la accidentul lui, cu dintii! S-a legat de caracterul ei!

Citeste si: Nelson Mondialu, vlog despre Andreea Pirui! Blonda, Livian si Marius au reactionat in emisiune

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei, filmată fără lenjerie intimă! Imagini ireale

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate