Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Andreea Oprică are un nou iubit? De ziua ei, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a avut parte de o mare surpriză.


In articol:

Andreea Oprică are un nou iubit? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" își sărbătorește astăzi ziua de naștere și a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când, înainte de miezul nopții, a postat o imagine cu un buchet de flori. Cine se află în spatele acestui gest romantic?

Citeste si: Andreea Oprică, atac pe instagram: "El postează: Mi-e dor de tine și..."

 

Andreea Oprică are un nou iubit? Surpriza de care a avut parte de ziua ei

Chiar înainte de ziua ei de naștere, Andreea Oprică a postat la story, pe instagram, o fotografie cu un buchet de trandafiri roșii. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a dezvăluit de la cine a primit florile, însă având în vedere că în dreptul imaginii a pus o inimioară, șansele ca Andreea Oprică să își fi găsit jumătatea sunt foarte mari. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" își aniversează ziua de naștere la malul mării în acest an.

Citeste si: Umilința SUPREMĂ pentru români. Este inimaginabil ce se întâmplă! Gabriela Firea a spus totul - capital.ro

Andreea Oprică, dovadă de sinceritate: "Cu orgoliul meu am..." Le-a mărturisit totul prietenilor de pe instagram!

Andreea Oprică este o persoană directă și nu de puține ori a dat naștere unor discuții aprinse în casa "Puterea Dragostei", tocmai pentru că nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Ce le-a mărturisit acum prietenilor de pe instagram?

Nu mai apare în fiecare zi la tv, asta după ce a decis să părăsească emisiunea "Puterea Dragostei" și să se întoarcă în țară, dar este în continuare foarte activă pe instagram. Andreea Oprică este urmărită de mai bine de 84,000 de persoane și păstrează tot timpul legătura cu prietenii virtuali, iar în discuțiile ei, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" abordează tot felul de subiecte

Citește continuarea aici.

Citeste si: Andreea Oprica, aparitie inedita intr-un service auto! "Am venit sa-mi repar inima, pardon, masina!" Iata cum a fost surprinsa fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Andreea Oprică are un nou iubit? Iată cum a fost trezită de ziua ei

Încă de la prima oră a dimineții, Andreea Oprică a avut parte de o mare surpriză din partea apropiaților. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a fost trezită din somn, i s-a cântat "La mulți ani!" și a primit încă un buchet de flori. În imagini, Andreea Oprică apare purtând o pijama foarte sexy și a părut vizibil surprinsă de vizita pe care a primit-o.

Andreea Oprică are un nou iubit? De când a ieșit din casa "Puterea Dragostei", Andreea Oprică nu a mai vorbit despre viața ei sentimentală, preferând să păstreze misterul, astfel că nu este clar dacă acum, în viața ei există un bărbat. 

Citeste si: Ce se întâmplă cu Andreea Oprică după ce a plecat de la Puterea Dragostei

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies