Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură!

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei flirtează din ce în ce mai mult în ultima perioadă.


In articol:

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții din casa Puterea dragostei au dezbătut un subiect încă neelucidat. Ce s-a întâmplat între Ramona și Gabriel sub pătură?

Cei doi au trebuit să execute pedeapsa dată de Livian: să danseze pe o melodie lentă, acoperiți de o pătură. Scopul păturii era acela de a le oferi intimitate, iar nimeni nu are de unde să știe ce se întâmplă între ei. Însă, concurenții susțin că este o posibilitate foarte mare ca ei să se fi sărutat. În timp ce dansau, Ramona și Gabriel s-au apropiat periculos de mult. Concurenții n-au putut să nu observe și să comenteze momentul în detaliu, după ce l-au revăzut.

Marius: Acum ai pupat-o pe frunte, nu? V-ați pupat? O ținea Gabi să nu fugă! Uite, aici e dubios!

Gabi: Nici măcar pe obraz n-a fost, nimic! Nu s-a întâmplat nimic. Am stat cap în cap și atât

Ramona: Mâinile le țineam așa pentru că era pătura între noi să nu ne vedem

Berna: Dumnezeu știe ce a fost!

Gabi: Ce s-a întâmplat acolo e secret

Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură!

De ce l-a refuzat Ramona de la Puterea Dragostei pe Gabriel! Motivul e neașteptat

Gabriel a mărturisit că o place pe Ramona, dar oricât a încercat să se apropie de frumoasa concurentă de la Puterea dragostei, aceasta l-a respins. Deși nu a făcut un cuplu până acum cu nici un băiat de la Puterea dragostei, Ramona nu duce lipsă de pretendeți. În ultima perioadă, Gabriel tot încearcă să-i intre în grații, deși Ramona i-a spus clar că nu vrea altceva decât o prietenie cu el.

Recent, după o zi petrecută la plajă, Gabriel s-a arătat dezamăgit de purtarea Ramonei față de el, aceasta respingându-l de fiecare dată când a încercat să se apropie de ea. Pe de altă parte, Ramona susține că Gabriel vrea doar să se folosească de ea, ca să o facă geloasă pe Daiana sau ca să dea bine în emisiune.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate