Parcarea subterana de la Universitate a fost deschisa. Vezi CAT COSTA o ora de parcare si CATE LOCURI sunt disponibile

,
Parcarea subterana de la Universitate a fost deschisa. Vezi CAT COSTA o ora de parcare si CATE LOCURI sunt disponibile

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat astazi parcarea subterana de la Universitate, prima parcare construita in parteneriat public-privat din Romania.

Parcarea de la Universitate are trei niveluri si o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme si 21 de locuri speciale pentru motociclete.

Aceasta are o intrare din strada Academiei, o iesire langa Muzeul de Istorie si inca o intrare "interschimbabila" in dreptul strazii Toma Caragiu, acolo unde va fi amplasat si liftul pentru soferii care parcheaza.

Primarul Sorin Oprescu  spunea, in noiembrie 2011, ca pretul mediu pe ora ar urma sa fie in jur de 0,38 euro. "Aici, pretul este modic pentru o ora", spunea atunci edilul general. Acesta afirma ca lucrarile au costat 12 milioane de euro, investitia fiind realizata in parteneriat public-privat.

Sorin Oprescu declara, inainte de alegerile locale din iunie anul acesta, ca in programele pe care vrea sa le initieze in al doilea mandat, pentru dezvoltarea Bucurestiului intra si constructia unor noi parcari subterane, indicand parcajele din Piata Valter Maracineanu, din Piata Edgar Quinet si de la Spitalul Coltea.

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

Raețchi, PNL: De anul viitor, cu sprijinul statului, elevii ar putea cumpăra anual cărți de 240 de lei

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies