Özge Özacar, Gorkem, din serialul "O dragoste", apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes; "Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip"

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 24 mai 2024, 16:12

Özge Özacar, actrița care dă viață personajului Gorkem, în serialul "O dragoste", difuzat lunea și marțea, de la 20:00, la Kanal D, a întors toate privirile la Festivalul de film de la Cannes și la petrecerile organizate cu ocazia acestui eveniment de elită, prin ținutele pe care le-a purtat.

Festivalul de la Cannes celebrează cinematografia, însă toți ochii sunt ațintiți și pe ținutele actrițelor care pășesc pe covorul roșu.

Citește și: Pembe si Alev, întâlnire de gradul 0! Nu ratați un nou episod din serialul „O dragoste”, de la 20:00, la Kanal D

Özge Özacar, apariție de senzație pe covorul roșu de la Cannes

Frumoasa actrița din serialul" O dragoste" a optat pentru mai multe ținute, însă rochia roșie, extrem de sexy, purtată în cadrul festivalului, care îi punea în evidență silueta perfectă și o rochie neagră, vaporoasă, cu un decolteu de invidiat, de la petrecerea organizată după festivitatea de premiere, ambele accesorizate cu bijuterii scumpe, toate semnate de designeri din Turcia, au făcut furori.

Citește și: Gorkem “vânează” bărbații familiei Unal. În episodul de astăzi, din serialul “O dragoste”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D

"Festivalurile de film sunt cele mai frumoase evenimente din cinematografie pentru că adună la un loc vise și pasiuni comune. Ca actor, reîntâlnirea cu colegii mei actori din Turcia la Cannes, cel mai important festival internațional de film din lume a fost o experiență deosebită care a legat noi prietenii. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip",  le-a împărtășit frumoasa actriță fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Postarea a primit zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii în care frumusețea și grația actriței erau apreciate.

Surse poze:

https://www.instagram.com/p/C7INfIUtriY/?img_index=4

https://www.instagram.com/p/C7Ma4yUNsV7/?img_index=1