Abdullah ajunge în stare gravă la spital. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 mai 2024, 09:25

Episodul 48 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 3 mai 2024

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 48 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 3 mai 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “O dragoste” va fi difuzat, începând de săptămâna viitoare, marți și miercuri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul de azi:

Ce se întâmplă în episodul 48 al serialului “O dragoste”?

Din cauza supărării, Abdullah a suferit un atac de cord, dar din fericire a fost găsit de Omer care l-a dus la timp la spital.

Până se va reface, Pembe îl duce acasă pentru a-l îngriji. Când află că Abdullah este bolnav, Alev se întoarce din străinătate cu primul avion, dar nu îl poate vedea și nici măcar nu poate discuta cu el fiindcă Pembe îi interzice lui Abdullah să vorbească cu ea la telefon.

Alev apelează la Doga și o roagă să-i ducă telefonul ei lui Abdullah pentru a putea vorbi cu el.

Doga face cum îi cere, dar Pembe îl aude pe Abdullah când vorbește cu Alev.

Omer continuă să se întâlnească cu Gorkem.

În timp ce toată familia era adunată în jurul mesei, Nilay primește o citație. Când ea îi arată citația lui Mustafa și-l întreabă ce înseamnă asta, el îi spune în fața tuturor că divorțează de ea fiindcă a aflat că Abdullah nu este copilul lui.

Citește și: Uğur Uzunel, actorul care joacă rolul Esat Bilen în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent carismaticul actor

Mai jos puteți urmări promo-ul episodului al 48 -lea al serialului vostru preferat “O dragoste”:

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Urmărește Video Online subtitrat serialul “O dragoste” pe Kanal D

Serialul "O Dragoste" a reușit să atragă atenția publicului prin povestea sa captivantă despre iubire, familie și lupta împotriva normelor sociale. Cu o distribuție de excepție și o narare plină de tensiune și dramatism, acest serial turcesc își pune amprenta în inimile telespectatorilor, provocându-i să reflecteze asupra propriilor convingeri și alegeri.

La centrul acțiunii se află Doga, o tânără idealistă de 20 de ani, interpretată cu măiestrie de talentata actriță Sila Turkoglu.

Îndrăgostindu-se de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat și carismatic, dar provenit dintr-o familie conservatoare, Doga se găsește prinsă într-o relație complexă, marcată de lupta împotriva presiunilor sociale și a așteptărilor familiale.

Însă viața lor este dată peste cap de apariția unei sarcini neplanificate, care nu doar că pune la încercare iubirea lor, ci și valorile și așteptările familiilor lor. Confruntată cu această provocare, Doga trebuie să navigheze prin labirintul emoțiilor și al deciziilor dificile, punând la încercare rezistența și încrederea în sine.

Un personaj-cheie în dinamica serialului este și Kivilcim Arslan, mama lui Doga, interpretată de Evrim Alasya. Kivilcim este o femeie divorțată, atrăgătoare și independentă, cu convingeri puternice despre rolul femeii în societate. Însă, confruntată cu vestea neașteptată a sarcinii fiicei sale, Kivilcim se vede nevoită să-și reevalueze propriile convingeri și să navigheze printre așteptările sociale pentru a proteja viitorul lui Doga. Această evoluție a personajului aduce o adâncime și o complexitate în narativă, evidențiind conflictele dintre generații și diferențele de perspectivă.

„O Dragoste" nu doar explorează relațiile interpersonale, ci și aduce în prim-plan conflictele dintre generații și între diferitele stiluri de viață și valori ale familiilor protagoniștilor. Tensiunile cresc odată cu dezvăluirea secretelor și conflictelor din trecutul și prezentul familiilor, aducând cu ele o serie de evenimente dramatice și decizii dificile, care țin publicul pe marginea scaunelor în fiecare episod.

Cu o distribuție de excepție, care include nume de renume internațional precum Baris Kilic în rolul lui Omer Unal, alături de Evrim Alasya, Dogukan Gungor și Sila Turkoglu, "O Dragoste" promite să fie unul dintre cele mai captivante și așteptate seriale ale momentului. Actorii renumiți aduc cu ei nu doar talent și carismă, ci și o vastă experiență în industria serialelor turcești, contribuind la crearea unei experiențe de vizionare memorabile pentru publicul din întreaga lume.

Citește și: Cine este și câți ani are Metin Coşkun, actorul care va da viață personajului Hikmet Derenoğlu, în noul serial turcesc “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins renumitul actor alături de familia sa

Astfel, "O Dragoste" se impune ca unul dintre acele seriale care nu doar că distrează și captivează, ci și provoacă la reflecție și introspecție. Prin explorarea unor teme precum iubirea, familia și lupta împotriva normelor sociale, acest serial turcesc se afirmă ca o operă remarcabilă în peisajul vast al divertismentului contemporan.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de joi, 23 mai, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian și Roberta s-au surprins reciproc unul pe celălalt, iar cu ocazia zilei de naștere a concurentului, cei doi și-au dus relația la un nou nivel.